23948sdkhjf

Metroselskabet benytter Autodesk Construction Cloud

| Medlemsnyhed | Indrykket af NTI A/S

NTI A/S skal understøtte Metroselskabet med implementeringen af Autodesk Construction Cloud, som forbinder workflows, data og teams i en samlet platform.

Københavns metronet udvider sig hele tiden, hvor vi i NTI A/S skal understøtte Metroselskabets fremtidige anlægsprojekter med implementeringen af Autodesk Construction Cloud; herunder produkterne DOCS, BUILD og BIM Collaborate.  

Udbuddet, der omhandlede et kommende Common Data Environment (CDE) og en samarbejdsplatform, blev vundet på baggrund af den samlede højeste kvalitet ift. Metroselskabets krav til bl.a. digitalisering, automatisering, opsætning af workflows og etablering af Single Source of Truth med alle data samlet på et sted på fremtidige anlægsprojekter.

Autodesk Construction Cloud sikrer, at data er tilgængelig for alle på projekterne og alle derved har adgang til samme materiale, som gør det let at genbruge data og informationer på tværs af parter og faser. Det er medvirkende til at minimere risici, skabe øget bygbarhed og eliminere de konflikter, som ofte opstår på baggrund af en fragmenteret projekthverdag med mange arbejdssiloer, som besværliggør delingen af data og informationer.

Du kan læse mere her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NTI A/S

Lejrvej 15
3500 Værløse
Danmark
NTI A/S

Send til en kollega

0.11