23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LCA-beregner til de tidlige faser

24. marts afholder GRAPHISOFT Center Danmark gratis Tips & Tricks webinar om deres nye BIM-integrerede LCA-beregner, der gør det muligt for rådgivere at lave LCA-beregninger i de tidlige faser.

LCA står for Life Cycle Assessment og måler bygningers klimapåvirkning. LCA-beregninger bliver en obligatorisk del af Bygningsreglement 2023 for al nybyggeri over 1.000 kvm.

GRAPHISOFT Center Danmark har udviklet et BIM-baseret værktøj, der kan gøre LCA-beregninger til en integreret del af arkitekternes/rådgivernes design- og skitseringsprocesser. LCA-beregneren er indbygget i Archicad og baserer sig på værdier fra bl.a. den tyske database ÖKOBAUDAT og europæiske vejrdata. Archicads LCA-beregner til de tidlige faser resulterer i en beregning af CO2e-udledningen for bygningens brug og i en beregning af CO2e for byggematerialerne.

SE OGSÅ: Archicad Tips & Tricks Webinars playliste

Fuldt BIM-baseret og understøtter gængse åbne standarder
Archicads LCA-beregner er fuldt ud BIM-baseret og understøtter gængse, åbne standarder. Den kan således importere projekter fra andre programmer som f.eks. Revit, Tekla, Sketchup og Rhino via IFC-filer.  Dette giver rådgivere et oplagt redskab til løbende at vurdere, om skitseprojektet overholder et givent LCA-mål i de helt tidlige faser.

LÆS OGSÅ: BIM for studerende 

Gratis Tips & Tricks webinar
Torsdag d. 24. marts mellem 14 og 15 afholder GRAPHISOFT Center Danmark Tips og Tricks webinar, hvor de gennemgår LCA-beregneren, så du bliver klogere på, hvordan du kan anvende BIM til LCA-analyser allerede i skitsefasen.

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding via denne side →

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.062