23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udvidelse af jernbanestrækning

SafeExIT er igen med i infrastrukturprojekt i Malmö, Sverige

SafeExIT A/S er specialister inden for sikkerhedsbelysning. Vi har oparbejdet stor erfaring i at projektere både store og små opgaver, og derfor er vi repræsenteret i mange nationale og internationale anlægsbyggerier.

I samarbejde med vores svenske samarbejdspartner, Xact Nödbelysning AB, leverer vi sikkerheds- og nødbelysning til Fyrspåret Malmö-Lund projektet i det sydlige Sverige.

 Sammen med Trafikverket (Den svenske trafik administration) bygger NCC i et konsortium med det spanske OHLA fire nye jernbanespor mellem Arlöv og Klostergården i Lund i Skåne.

En del af strækningen, Åkarp-Hjärup, bygges under terræn for at mindske støjgener, og der bygges flere og bedre passager over sporene for at øge tilgængeligheden for passagerer i de omkringliggende byer. Stationerne Burlöv, Åkarp og Hjärup er under ombygning og en helt ny station opføres på Klostergården i det sydlige Lund. Projektet omfatter også en ombygning af motorvejsbroerne ved Alnarp-krydset.

Strækningen er en af ​​de travleste jernbanestrækninger i Sverige, hvorfor der udvides fra to til fire spor.

 Byggeriet blev sat i gang i efteråret 2017, og fire spor mellem Malmø og Lund forventes at være fuldt operationelt i december 2023. Hele projektet forventes afsluttet i 2024.

 SafeExITs bidrag til projektet består af sikkerhedsbelysning, flugtvejsskilte, SOS skilte, panikbelysninsarmaturer samt arbejdsbelysning til service og vedligeholdelse. Alle produkterne stammer fra vores Infrastrukturprogram – se mere på vores hjemmesiden safeexit.dk

 Vil du høre mere om hvad SafeExIT A/S kan gøre for dig?

Kontakt Peter Bech eller læs meget mere på safeexit.dk

 

SafeExIT A/S
Herstedøstervej 19
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20365773
P nummer: 1004264475

Send til en kollega

0.062