23948sdkhjf
Del siden
Annonce

5 fordele ved NTI FM ifølge Civica

I Civica arbejder de med E-drift - også kaldt NTI FM. Men hvad er NTI FM? Og hvilke fordele opnår Civica ved at benytte et Facility Management-system til drift og vedligehold? Det får du svaret på her.

For medarbejderne i Civica i marken er gule sedler, huskelister i hovedet og forskellige procedurer skiftet ud med NTI FM. Det digitale planlægningssystem skaber struktur, sikrer en ensartet opgaveløsning og bidrager til at tilbagevendende problemer i boligerne opdages og minimeres. Det giver en bedre beboerservice. Men nye IT-systemer kræver tilvænning, nye rutiner og ofte en god portion tålmodighed. I artiklen her fortæller Civica om 5 fordele og 2 af de mest almindelige myter om NTI FM.

5 fordele ved NTI FM

  1. Alt, lige ved hånden. 
    Medarbejderne i Civica kan nemt søge historik frem på boligen, mens de står hos beboeren. De har måske brug for at vide, hvornår der sidst er meldt fejl i boligen, hvad fejlen gik ud på, eller hvordan den blev løst.

  2. Nem registrering og dokumentation. 
    At dokumentere digitalt giver et præcist overblik over, hvor meget de enkelte opgavetyper fylder. Opgaver som går igen bliver registeret, og NTI FM er derfor en digital huskeliste, som er med til at sikre, at tilbagevendende opgaver ikke overses. Det er smart, når dagen skal planlægges, og tiden prioriteres. Og det er en fordel, når medarbejderne i fællesskab planlægger eller vender dagens arbejde, da alle har adgang til de samme oplysninger.
       
  3. En præcis rekvisition.
    Det er muligt at oprette en rekvisition fra mobilen og tilkalde en håndværker ude i beboerens lejemål. Slut med gule huskesedler med informationer, som forsvinder blandt lommeuld og nøgler, før Civica-medarbejderne kommer forbi ejendomskontoret og er klar til at oprette en rekvisition.

  4. En god service til beboeren. 
    Som beboer er det rart at følge med i historikken for fejl og se igangværende opgaver. Det er allerede muligt for nogle boligafdelinger i Civica via funktionen ”Meld fejl i boligen” under ”Mit Civica”. Funktionen udrulles løbende for resten af boligafdelingerne.

  5. Vi kan lære noget af hinanden. 
    Gør medarbejderne i Civica noget smart i opgaveløsningen, som andre driftsområder eller afdelinger kan lære noget af? Måske uden de selv er opmærksomme på det, fordi ”sådan har de altid gjort”? Digital registrering hjælper med, at de smarte løsninger opdages. På den måde frigives mere tid til det, som giver værdi for beboerne.

2 myter om NTI FM

  1. Myte 1.  Alt skal registreres.
    De, der arbejder med NTI FM, skal ikke dokumentere alt, de laver. Opgaver under 15 minutter skal ikke registreres. Fx opsamling af en dåse på jorden, hjælpe med at rykke et bord hos en beboer eller samle skrald op. Billeddokumentation skal kun bruges, når det giver mening. Fx i forbindelse med dokumentation af reparationer med et før- og et efterbillede.  

  2. Myte 2. NTI FM skaber mere kontrol.
    Formålet er ikke at holde øje med, om medarbejderne i Civica løser opgaven godt nok eller bør arbejde hurtigere. Alle løser deres arbejde ansvarsbevidst. Formålet er derimod at give driftsområderne et redskab til mere præcis opgavestyring og planlægning af arbejdet. Det vil i sidste ende betyde, at opgaverne løses bedre, og beboerne fortsat oplever en god service.

Vil du vide mere om NTI FM?

Er du blevet nysgerrig på NTI FM? Og vil du gerne se, hvordan løsningen kan skabe en lang række fordele for din virksomhed? Så kan du booke en demo her, hvor du kan også kan dykke mere ned i, hvordan du gør det langt lettere at arbejde med drift og vedligehold ved hjælp af NTI FM.

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Kontaktperson

HN
Helene Nordenskov
hn@nti.dk

Send til en kollega

0.093