23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tips & Tricks om LCA-beregninger – nyhedsbrev fra GCDK marts

I marts nyhedsbrevet kan du blandt andet læse om LCA-beregninger, klassifikation, vores klimarapport og BIM for studerende.

LCA-beregninger forventes at blive en del af bygningsreglementet i 2023. Hos Graphisoft Center Danmark er vi i gang med at udvikle et BIM-baseret værktøj, der kan gøre LCA-beregninger til en integreret del af arkitekternes/rådgivernes design- og skitseringsprocesser.

LCA Tips & Tricks Webinar
På marts måneds Tips og Tricks webinar gennemgår vi early stage LCA- og energiberegneren. Webinaret finder sted 24. marts mellem 14- 15, og som altid er det gratis at deltage.

Du tilmelder dig LCA Tips & Tricks webinaret her →

Se eller gense Tips & Tricks webinar om Klassifikation
BIM er en samarbejdsplatform, der giver dig mulighed for at udveksle fag-modeller med dine medrådgivere. Det kræver dog, at du har styr på både IFC-formatet, der gør det muligt at dele BIM, men også klassifikation, så andre kan forstå og bruge de informationer, du deler. I februar måneds Tips & Tricks webinar lærer du, hvordan du arbejder med klassifikationer.

Se Tips & Tricks webinar om klassifikation

Klimarapport 2021
Vi fokuserer løbende på at nedbringe vores CO2-udledning. Derfor har vi indgået aftale med Climaider, der monitorer vores C02-aftryk. Vi netop modtaget klimarapporten for 2021, der viser, at vi har sænket udledningen med 40% per medarbejder. 

Læs Climaider-rapport for 2021

2 x BIM for studerende
I marts afholder vi to BIM for studerende-arrangementer. 2., 9. og 16. marts afholder vi i samarbejde med De Arkitektstuderendes Råd på Arkitektskolen Aarhus BIM-minikursus med fokus på skitsering, detaljering og visualisering i Archicad.

7. marts inviterer vi i samarbejde med IDA for Studerende til et eftermiddagsarrangement om Archicad – med efterfølgende introduktionskursus d. 22. marts. Begge arrangementer finder sted på DTU. https://ida.dk/arrangementer-og-kurser/arrangementer/bim-for-studerende-343949

Læs mere om BIM for studerende

Stor interesse for Archicad-kurser
Der er stor interesse for vores kurser, og næste ledige Archicad Basis kursus finder sted d. 22. – 23. marts. Vi har netop opdateret kursuskalenderen frem til sommerferien, så hvis du eller dine kolleger overvejer at blive opgraderet på BIM, er det en god ide, hvis du allerede nu sikrer dig en plads.

Se vores kursuskalender

Nyhedsbreve fra Graphisoft Center Danmark?
Den første tirsdag i måneden udsender vi vores nyhedsbrev, hvor vi fortæller om stort og småt inden for BIM. Tilmeldig vores nyhedsbrev, hvis du vil holde dig opdateret om stort og småt fra vores BIM-univers.

Skriv dig op på Graphisoft Center Danmarks mailliste

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.062