23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se gratis webinar om klassifikation i Archicad

På februar måneds Tips & Tricks webinar lærer du at klassificere dit BIM-projekt.

BIM er mange ting, og det midterste I står for information og indikerer, at BIM i høj grad er en samarbejdsplatform, der giver mulighed for at udveksle informationstunge fag-modeller med dine medrådgivere.

Klassifikation er en vigtig del af projekteringsarbejdet
Klassifikation bliver i stigende grad en vigtig del af projekteringsarbejdet. Det behøver ikke at være svært, og BIM7AA og CCS er allerede en del af den danske lokalisering til Archicad, ligesom GRAPHISOFT tilbyder en række internationale klassifikations-systemer til gratis download.  

LÆS OGSÅ: BIM for studerende

I stedet for at lave en IFC-eksport fra Archicad, hvor du benytter Archicads indbyggede klassifikationssystem, bør du i stedet for eller parallelt med denne klassifikation, også klassificere med ét eller flere klassifikationssystemer. Det betyder, at du selv skal forklare Archicad, hvilke typer objekterne skal klassificeres som i IFC-filen. Derfor kræver det, at du lige sikrer sig den korrekte klassifikation, via “Type Mapping”.

LÆS OGSÅ: BIM-kurser forår 2022

Se eller gense webinar
Nu kan du se eller gense februar måneds Tips & Tricks webinar, hvor du blandt andet lærer, hvordan du håndterer klassifikation i Archicad.

Du kan se webinaret her → 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.094