23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er du vores nye kollega i Byggeri & Anlæg?

Vil du arbejde hos os med den grønne omstilling i bygge- og anlægsbranchen? Vi søger lige nu hele fem nye kollegaer i Byggeri & Anlæg på Teknologisk Institut, til kontoret i enten Taastrup eller Aarhus . 

Vi søger helt specifikt to specialister inden for cirkulær økonomi, to LCA-specialister samt en senior bæredygtighedsstrateg.

Alle fem stillinger er i vores center for Bygninger og Miljø, hvor vi tilbyder et åbent og fleksibelt arbejdsmiljø, med høj fokus på arbejdsglæde og trivsel. Fortæl os gerne, hvad der motiverer dig, og hvad du vægter højt i din hverdag. 

I Bygninger og Miljø tager vi udgangspunkt i bygningerne, og deres påvirkning på miljø og mennesker. Vi arbejder bl.a. ed cirkulær økonomi, bygningsundersøgelser og skadesudredninger inden for, konstruktivt betingede fugtskader, skimmel og fugtmodellering samt luftkvalitet og kemi i indeklimaet. Desuden varetages rådgivning om affaldshåndtering, bæredygtighed og miljøskadelige stoffer i byggesektoren. Vi huser sekretariatet for Dansk Indeklima Mærkning, Videnscentret for Cirkulær Økonomi i Byggeriet (VCØB), Videncenteret for bygningers klimapåvirkninger (VCBK) samt rollen som programoperatør for EPD Danmark er ligeledes forankret i afdelingen

Centret har faciliteter i både Taastrup og Aarhus. Stillingerne kan tilknyttes Taastrup eller Aarhus. 

Vil du vide mere om en af stillingerne, kan du kontakte enten Kathrine Birkemark på telefon 72 20 22 16 eller Lise Lyngfelt Molander på telefon 72 20 16 61.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning! 

 

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Send til en kollega

0.093