23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BAYO.S udvider med 2 borerigge mere til skruefundamenter

Efterspørgslen på montering af BAYO.S skruefundamenter vokser eksplosivt. Vi har derfor udvidet maskinparken med 2 borerigge mere til installation af professionelle skruefundamenter.

Efter levering bliver maskinerne udstyret med vores nyeste teknologiske måleudstyr. Udstyret er udviklet i vores forskningsprojekt "Grand Solution" i samarbejde med Aalborg Universitet og den geotekniske virksomhed Andreasen & Hvidberg.

Med udstyret kan vi dokumentere skruefundamenternes bæreevne.

BAYO.S skruefundamenter er et innovativt fundamentsystem, som fjerner behovet for støbning med beton eller nedramning af pæle. Stålskruerne med selvskærende spids skrues i det bærende jordlag og overfører dermed de statiske kræfter til elementet. Metoden er enkel, hurtig og vibrationsfri.

Skruefundamenter har mange fordele:
✅ Med skruefundamenter er der intet gravearbejde og ingen bortkørsel af jord.
✅ Biodiversiteten skånes.
✅ Da der ikke skal støbes med beton, er der ingen ventetid på hærdning. Du skruer skruen i og kan forsætte byggeriet straks efter.
✅ Skruefundamenter kan monteres i alle typer jord og i al slags vejr. Du er ikke begrænset af frost, sne eller regn. Derved spares tid og penge, da vejret ikke får byggeriets tidsplan til at skride.
✅ Skruefundamenterne kan skrues op og genplaceres flere gange. Materialerne er ligeledes genanvendelige. Alt dette er til gavn for miljøet.
✅ BAYO.S kan dokumentere bæreevne og levetid på baggrund af forskning og et tæt samarbejde med Aalborg Universitet og geoteknikere fra Andreasen & Hvidberg.

Kontakt BAYO.S på tlf. 70 275 275 for at høre mere om, hvordan du kan bruge BAYO.S skruefundamenter til netop dine projekter.

BAYO.S Skruefundamenter ApS
Ankervej 1
4800 Nykøbing Falster
Guldborgsund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39002299
P nummer: 1022918954

Kontaktperson

MT

Send til en kollega

0.063