23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BIM for studerende på Arkitektskolen Aarhus

Tre eftermiddage i marts afholder De Arkitektstuderendes Råd i samarbejde med Graphisoft Center Danmark BIM for studerende-minikursus på Arkitektskolen Aarhus.

De arkitektstuderendes råd på Arkitektskolen Aarhus inviterer i samarbejde med Graphisoft Center Danmark til BIM-minikursus med fokus på skitsering, detaljering og visualisering i ARCHICAD.

Archicad er et af Nordens mest benyttede BIM-programmer og understøtter alle byggeriets faser – fra skitsering og visualisering til detaljetegninger og projektering. Med Archicad præsenterer du hurtigt og overbevisende dine projekter, og du kombinerer nemt 2D-tegninger, 3D-modeller, visualiseringer og layout i ét sammenhængende workflow.

LÆS OGSÅ: Nyuddannet arkitekt efterlyser mere BIM på Arkitektskolerne

Introduktion til Archicad
På ’BIM for studerende’ bliver du introduceret til de grundlæggende funktioner i Archicad, og du lærer at skitsere, detajlere, visualisere, opsætte og layoute dine projekter. Du får også en kort introduktion til at integrere Rhino, Grasshopper og Archicad i ét samlet workflow.

LÆS OGSÅ: BIM for studerende i samarbejde med IDA for Studerende

Det er meganice
Aske Bugge læser til arkitekt på Arkitektskolen Aarhus og hjælper med at få arrangementet op at stå. Han opdagede Archicad til på et launch event i forbindelse med udgivelsen af Archicad 25, der er den seneste version af BIM-programmet.

”Med Archicad er det nemt at lave linje ­ tykkelser, opsætning og mål, hvilket alt sammen er noget, vi virkelig gerne vil dykke ned i på studiet. Vi bliver i dag undervist i Rhino, men der kan vi ikke på samme måde sætte det hele sammen, som man kan i Archicad. Det er også godt, at man kan arbejde med templates, ligesom det er godt med integrationen til Rhino, Grasshopper og Twinmotion. Ja, i det hele taget virker Archicad som et program, der er meget ligetil, selvom det er et komplekst program med mange funktioner. Det er virkelig meganice,” fortæller Aske Bugge.

BIM for studerende på Arkitektskolen Aarhus løber af stablen over tre onsdage i marts, nemlig 2., 9. og 16. mellem 16 - 18. Det er gratis at deltage, mere info og tilmelding her →

Projektillustration: JUUL FROST Arkitekter, Granskoven.

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.063