23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BIM for studerende på DTU

IDA for studerende inviterer i samarbejde med Graphisoft Center Danmark til gratis BIM for studerende arrangement med fokus på Archicad.

17. marts inviterer IDA for Studerende i samarbejde med Graphisoft Center Danmark til et eftermiddagsarrangement om Archicad – med efterfølgende introduktionskursus d. 22. marts. Begge arrangementer finder sted på DTU, og det er gratis at deltage for studerende. 

Et af nordens mest benyttede BIM-programmer
Archicad er et af nordens mest benyttede BIM-programmer og understøtter alle byggeriets faser – fra skitsering og visualisering til detaljetegninger og avancerede simuleringer. Med Archicad producerer du hurtigt og overbevisende dine studie-projekter og kombinerer let 2D-tegninger, 3D-modeller, visualiseringer og layout i ét sammenhængende workflow. Det er også muligt at lave energiberegninger, integrere med Rhino & Grasshopper – og så vælger du selv om du vil arbejde på MAC eller i Windows.  

LÆS OGSÅ: Nyuddannet arkitekt efterlyser mere BIM på Arkitektskolerne

Gratis studielicenser
Archicad er et intuitivt BIM-program, der er let at lære. Det bedste er nok, at du studerende har mulighed for at downloade en gratis Archicad-licens, så du kan dygtiggøre dig, mens du studerer.  

LÆS OGSÅ: Archicad for studerende

Tilmelding og yderligere info
Eftermiddagsarrangement: På BIM for studerende bliver du introduceret til de grundlæggende funktioner i Archicad, derudover viser vi eksempler på visualisering med Twinmotion og integration af Rhino/Grasshopper.

Eftermiddagsarrangementet finder sted torsdag d. 17. marts kl. 17.30 – 20.00 i Bygning 116 på DTU.  Info og tilmelding finder du her →

Introduktionskursus: Som fortsættelse på BIM for studerende inviteres der til introduktionskursus i Archicad. På kurset lærer du de grundlæggende funktioner i Archicad og stifter blandt andet bekendtskab med skitsering og visualisering. 

Introduktionskurset finder sted tirsdag d. 22. marts kl. 17.00 – 21.00 i Bygning 210 på DTU. Info og tilmelding finder du her →

Illustration:  JUUL FROST Arkitekter: Granskoven

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.078