23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nordic Bath ansætter international profil

Nordic Bath, som er en del af ITP-Group, opruster sin serviceorganisation med ansættelsen af Victoria Eriksen som kundekoordinator for sine private label-kunder hos blandt andet byggemarkeder.

Med sin internationale baggrund og vidtforgrenede netværk i byggebranchen bliver Victoria Eriksen omdrejningspunkt for kundekontakt hos Nordic Bath, hvor man er i færd med at opbygge en serviceorganisation for sine private label-kunder blandt de danske byggemarkeder.

Trods sine kun 23 år er Victoria Eriksen et usædvanligt heldigt match til den nyoprettede stilling. Med baggrund i sine kinesiske sprogkundskaber og fire års erfaring som leder af et byggemarked, kommer hun til at servicere kunder til private label-kollektioner og får tæt kontakt til sine kolleger i ITP-Group i Shanghai og på partnerskabsfabrikkerne.

Med forældre, der var udstationeret i Østen, tilbragte Victoria Eriksen sin barndom i Hong Kong, Malaysia og Singapore, dog med hovedparten af sin opvækst i Shanghai. Hun ser frem til igen at have kontakt til Asien:

”Det bliver en fornøjelse at sidde i den danske ende af en velfungerende forsyningskæde, hvor vi kan levere kvalitet til de bedst mulige priser, netop fordi vi samarbejder tæt med vores kolleger i Asien. Samtidig har byggebranchen været så stor en del af mit liv, at jeg er virkelig glad for at kunne holde fast i mine gode kontakter i branchen.” 

Victoria Eriksen bor i København og har foreløbig ingen planer om at blive udlandsdansker igen:  

”Jeg tog til Danmark for at tage min uddannelse på CBS, fordi jeg havde brug for at komme hjem og være dansk. Jeg elsker at falde ind i mængden. Jeg kan virkelig godt lide bare at være en del af samfundet,” siger hun.

Victoria Eriksen har en kandidatgrad i virksomhedskommunikation fra CBS – en uddannelse hun tog parallelt med sit fuldtidsjob som leder af et byggemarked. Hun bor sammen med sin mand i Carlsberg Byen på Vesterbro.

Nordic Bath
Sundkrogsgade 21
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38813064

Kontaktperson

Eva Bæk
Marketing Manager
+45 51166505 eva.baek@itpgroup.dk

Send til en kollega

0.094