23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tips & Tricks Webinar: Klassifikation + Type Mapping ved IFC

Vil du lære, hvordan du eksporterer data med de korrekte klassifikationer mellem rådgivere? Så er dette Tips & Tricks webinar noget for dig.

Der er mange fordele ved BIM, og en af de største er, at BIM er samarbejdsplatform, der giver dig mulighed for at udveksle fag-modeller til dine medrådgivere. Det kræver dog, at du har styr på både IFC-formatet, der gør det muligt at dele BIM, men også klassifikation, så andre kan forstå og bruge de informationer, du deler.

Klassifikation
I stedet for at lave en IFC-eksport fra Archicad, hvor du benytter Archicads indbyggede klassifikationssystem, bør du i stedet for eller parallelt med denne klassifikation, også klassificere med ét eller flere klassifikationssystemer. Det betyder, at du selv skal forklare Archicad, hvilke typer objekterne skal klassificeres som i IFC-filen. Derfor kræver det, at du lige sikrer sig den korrekte klassifikation, via “Type Mapping”.

LÆS OGSÅ: Opdateret Dansk lokalisering til Archicad

Lær at arbejde med klassifikation og Type Mapping
På dette Tips & Tricks Webinar lærer du, hvordan du arbejder med klassifikation og Type Mapping, så samarbejdet er sikret.  Webinaret finder sted torsdag d. 24. februar mellem 14.00 og 15.00. Det er gratis at deltage, og du tilmelder dig via dette link →

 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.062