23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den hygiejniske kompensator - SaniComp™

Alt efter valg af materiale er kompensatoren mulig at rengøre med både CIP og SIP.

Den første stålkompensator specielt udviklet til aseptisk industri. SaniComp™ løser et velkendt problem med at finde en løsning som både optager bevægelser, forårsaget af temperaturudsving, og imødekommer industriens strenge krav til rengøringsvenlighed. Bælgkonstruktionen sikrer at SaniComp™ både er fleksibel og rengøringsvenlig, ved anvendelse af CIP og SIP.

 DEN ALMINDELIGE BÆLG:
En almindelig stålbælg er traditionen tro et antal bulb, med en væsentlig højde, som optager foruddefinerede bevægelser. En kompensator, som skal installeres i hygiejniske produktioner må opfylde en række krav. Kompensatoren skal være let at rengøre og der må efter rengøring ikke være rester af procesmediet tilbage i bulbene på bælgen. En almindelig bælg er derfor ikke løsningen, da bulbene her er for dybe til, at tillade en tilstrækkelig turbulens.

SaniComp™ BÆLG:
SaniComp™ opfylder begge krav. Den er fleksibel og rengøringsvenlig. Dette skyldes den optimale dybde på bælgens bulb kombineret med en bestemt afstand mellem disse bulb. Med denne konstruktion opnås en optimal turbulens mellem hver bulb, som gør bælgen ren. Bælggeometrien og dermed kompensatorens rengøringsevne er testet og bekræftet i henhold til alle retningslinjer.

Læs meget mere på www.saniflow.dk eller ring på 5830 8070

Saniflow ApS
Borgergade 17
4241 Vemmelev
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41031360
P nummer: 1025360539

Kontaktperson

JF
Jesper Frost
Marketing Manager
j.frost@hncgroup.dk

Send til en kollega

0.063