23948sdkhjf

10 års garanti fremtidssikrer nye byggerier

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geberit A/S

Kravene til bæredygtighed og holdbarhed i nybyggeri vokser år for år. For at gøre det nemmere for entreprenører og bygherrer at vælge en fremtidssikret løsning, tilbyder sanitetsvirksomheden Geberit 10 års garanti og miljøvaredeklarationer.

Bedre kvalitet i byggerier giver mindre spild og lavere energiforbrug. Og færre mangler og længere levetider for de enkelte materialer betyder, at byggeriets klimaaftryk og generelle belastning af miljøet bliver mindre. Derfor er høj kvalitet ikke blot en god tilgang for den enkelte håndværker eller bygherre – det er også essentielt i forhold til bæredygtighed.

Som en stor aktør i branchen har vi et ansvar for at skabe og drive nye løsninger, både hvad angår bæredygtighed og funktionelt design. Med 150 års erfaring stoler vi på kvaliteten af vores produkter. Derfor giver det rigtig god mening – og er ret unikt i branchen – at vi kan tilbyde 10 års garanti på vores produkter,” siger Bent Knudsen, direktør for Geberit Danmark.

Det skal være lettere at bygge grønt
Miljøvaredeklarationen EPD (Environmental Product Declaration) er et oplagt værktøj til at skabe større transparens omkring certificeringer, fordi den dokumenterer ressourceforbrug, miljøpåvirkningen og affald på selve produktet. Derfor vil Geberit i løbet af 2022 udarbejde EPD’er på samtlige relevante produkter i sortimentet som en håndsrækning til bygherrer og arkitekter.

”Det handler om at gøre det komplicerede så enkelt som muligt. Og med en EPD kan aktørerne i byggeriet lettere få overblik og overholde de øgede krav til bæredygtige løsninger,” forklarer Bent Knudsen.

Fremtidssikrer byggeprocessen
I 2021 blev en forpligtende og national strategi for bæredygtigt byggeri vedtaget. Bæredygtighed handler i høj grad om daglige besparelser af vand og energi, som er et af Geberits fokusområder. Men ved at spare plads, kan man også spare CO2 i form af færre byggematerialer. Et aktuelt eksempel på et nyt byggeri, hvor Geberit har været med til at fremtidssikre byggeriet, er Danmarks højeste boligbyggeri Lighthouse i Aarhus Ø. Her har Geberit ydet teknisk rådgivning og sikret, at bygningens afløbssystem er mere lydsvagt, billigere og giver mere plads i hver enkelt lejlighed med Geberit SuperTube.

Teknisk rådgiver tilknyttet under hele forløbet
Geberit vælges ofte som samarbejdspartner til større og mere komplekse byggeprojekter i Danmark, hvor der er behov for at trække på erfaring og tænke innovativt. En dedikeret rådgiver fra Geberit er tilknyttet projektet under hele forløbet. Vedkommende sikrer, at alle processer bliver optimeret, der bliver brugt det korrekte værktøj, så bygherrer sparer tid og penge – og at projektet er fremtidssikret.

Alle nye produkter skal være bedre og mere bæredygtige
Der er produkter nok i verden. Derfor er Geberits filosofi at nye eller redesignede produkter skal være både funktionelt bedre og mere bæredygtige end de forrige. Formålet er at skabe ekstra værdi med det mindst mulige energiforbrug – både for forbrugeren, miljøet og samfundet.

Når du samarbejder med Geberit, får du:

  • Udvidet 10 års projektgaranti
  • 25 års garanti på levering af reservedele på Geberit produkter
  • Opstartsmøde på projekt med rådgivning fra Geberit eksperter
  • Gratis undervisning og træning
  • Gratis beregning af Pluvia tagafvanding
  • Mulighed for besøg på Geberits fabrikker i Sverige, Tyskland og Schweiz

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geberit A/S

Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Danmark
Geberit A/S

Send til en kollega

0.11