23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flugtvejsskilte til det nye diabetes center

SafeExIT leverer flugtvejsskilte til Steno Diabetes Center Copenhagen - det største og mest moderne diabetescenter i Nordeuropa

Som besøgende oplever vi en meget venlig og imødekommende atmosfære i de smukke lyse lokaler. Steno Diabetes Center Copenhagen er placeret i forbindelse med Herlev Hospital, og med inddragelse af lyst træ og beton i arkitekturen, er der en klar reference til det nordiske landskab. Linjerne er smukke og enkle. De store vinduer lader blikket vandre ud til åben himmel og atriumgårde, hvor stier snor sig gennem grønne arealer. I det hele taget, har naturen spillet en stor rolle i opførelsen af centeret for netop at skabe velvære og ro for patienter og besøgende.

Steno Diabetes Center Copenhagen er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Mikkelsen Arkitekter og med STED By- og landskab som landskabsarkitekter. 

SafeExIT A/S har, som underleverandør til installationsfirmaet Wicotec A/S, leveret flugtvejsarmaturer til alle fælles arealer både ude og inde samt til parkeringskælderen.

For at understrege den moderne, lette helhed i arkitekturen, er flugtvejsskiltet Crystalway anvendt i alle indendørs fællesarealer. Skiltet udmærker sig ved at have en transparent ramme i glasklart akryl. Lysteknologien er LED og piktogrammet er af in-lay typen, der let klikkes på plads. Skiltet fås som enkelt- og som dobbeltsidet, og kan monteres direkte på væg eller loft eller nedhænges i wire.

Udendørs stilles der lidt andre krav til flugtvejs henvisninger, hvorfor det vejrbestandige armatur RIMO er anvend her. RIMO flugtvejsarmatur er fremstillet i børstet rustfrit stål, piktogrammet er planforsænket så armaturet fremstår stramt, moderne og enkelt - designet til at tåle vind og vejr. Lyskilden her er også LED. RIMO er monteret i atriumgårdene og på det store udendørs fællesareal. RIMO skiltet er også anvendt på Cityringen M3.

I Parkeringskælderen er anvendt standardarmaturer type Sirios og type NexiTech.

For yderlige referencer og for mere information om os og vores produkter se vores hjemmeside safeexit.dk eller kontakt Peter Bech på 4320 8926 

SafeExIT A/S
Herstedøstervej 19
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20365773
P nummer: 1004264475

Send til en kollega

0.063