23948sdkhjf

En lille bagdel er en stor fordel

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scantruck A/S

Kort bagende var væsentlig da entreprenørfirmaet Zacho-Lind i Ishøj hentede nye minigravere hos Scantruck

Hvis snakken går om ”en god, bette røv” i maskinhallen hos entreprenørfirmaet Zacho-Lind i Ishøj, er det ikke nødvendigvis ensbetydende med smålummer mandehørm. Tvært imod drejer det sig formentlig om faglig snak om en af de nye minigravere, der har tilsluttet sig firmaets omfattende maskinpark.

”En lille bagdel er en stor fordel, når vi arbejder i bymiljøer med snæver plads. Derfor var netop den korte bagende noget af det afgørende, da vi skulle vælge nye minigravere. Store maskiner og lidt plads er en udfordring, når vi kører i byerne. Og så er det en klar fordel, at maskinen er tæt på at holde sig inden for bælterne, når der krøjes”, forklarer kørsels- og graveførerleder Anders Knudsen hos Zacho-Lind.

Entreprenørfirmaet har forsynet sig med to styk 3,8 tons Komatsu PC35MR-5 og en PC58MR-5 med egenvægt på 5,7 tons. Komatsu-forhandler Scantruck har leveret alle tre maskiner med aftagelig Engcon-tiltrotator, som også er en klar fordel, når der skal graves, hvor pladsen er trang. De to PC35MR-5 kommer begge til at tage en tørn med kloak-, fjernvarme- og gasledninger, mens den større PC58MR-5 også skal i sving ved nogle af firmaets betonprojekter. Zacho-Lind laver meget specialarbejde ved brorenoveringer.

 

Positive erfaringer

”Det er første gang, vi har Komatsu-maskiner i firmaet, men erfaringerne er allerede positive. I øvrigt kender vi også Scantruck i forvejen. Firmaet er jo også dansk importør af Manitou, og til tunge betonprojekter har vi behov for god løftekraft med vores Manitou MRT2540 teleskoplæsser”, forklarer Anders Knudsen. 

De nye Komatsu-minigravere er naturligvis Stage V-motorer, som fuldt lever op til de nyeste miljøkrav. De to PC35MR-5 rækker op til 5,64 meter og har en gravedybde på 3,455 meter. De placerer sig midt i Komatsus mini- og midigraver-program, som spænder over maskiner fra 0.9 til 12,5 tons. PC58MR-5 er i den lidt højere ende med rækkevidde på 6,57 meter og en maksimal gravedybde på 4,13 meter.  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scantruck A/S

Katkjærvej 5
7800 Skive
Danmark
Scantruck A/S

Billeder & videoer

Ny Komatsu PC35MR-5 på pladsen hos Zacho-Lind i Ishøj. Det er første gang, entreprenørfirmaet har Komatsu i maskinparken, men erfaringerne er allerede positive.5,7 tons minigraveren kom også hurtigt i arbejde hos Zacho-Lind. Lige som de to lidt mindre maskiner, er den leveret med Engcon-tiltrotator.

Send til en kollega

0.11