23948sdkhjf

BMS-system mindsker energiforbrug og forbedrer indeklima

| Medlemsnyhed | Indrykket af HBO Instruments ApS

Skræddersyede BMS-systemer fra HBO Instruments er meget mere end en bæredygtig investering.

Løsningen kan skræddersyes efter dine bygningsbehov, så du ud over at nedsætte energiforbrug og reducere CO2, også forbedrer indeklimaet og altid er på forkant med eftersyn af bygningens systemer.

På forsiden af Licitationen kan man i denne uge og i næste uge på Building Supply læse vores lille artikel om bygningsautomation. Læs artiklen og bliv inspireret. 

Er energiregningen blevet for stor, kan BMS nemlig have stort potentiale for at reducere energiforbruget og mindske energiregningen, samt give din virksomhed en grønnere profil. Der er mange muligheder med bygningsautomation, både hvad angår energieffektivisering, men også for indeklimaet, komforten og vedligeholdelsen, som til sammen skaber de bedste betingelser for dine ansatte og dine tekniske installationers levetid. Vores systemer kan skræddersyes efter netop dit behov, hvilket betyder, at du ikke betaler overpris for funktioner, der ikke er brug for. Vi leverer løsninger til både nye byggerier og til den eksisterende bygningsmasse.

Med de nuværende energipriser er der massere af penge at spare ved at optimere på sin bygnings tekniske installationer så som lys, varme ventilation og køling. Et BMS/CTS-system kan i mange tilfælde indstilles til at reducere luftmængden i ventilationssystemet ved at styre efter CO2 niveauet i lokalet samt lukke eller reducere driften om natten og i weekenderne.

En reduktion af luftmængden på 20 procent kan medføre en besparelse på op mod 40 procent af systemets energiforbrug. Samtidig kan man med korrekt regulering af varmesystemet også spare på energiforbruget ved at skrue ned for temperaturen om aftenen/natten og i weekenderne. Ved at sænke temperaturen 1 °C kan man spare 5 procent af energiforbruget. Tilstedeværelses regulering med et BMS-system kan reducere energiforbruget markant, da både lys, varme og ventilation kan reguleres efter den aktuelle aktivitet.

Der ud over kan BMS være med til at give din virksomhed en konkurrencefordel, da det er med til at give din virksomhed en grønnere profil. Vi skal løfte i flok, hvis vi skal nå klimamålene og reducere CO2 udledningen. Derfor mener vi, hos HBO instruments, at der ligger et ansvar hos os alle for at gøre noget, der hvor vi kan.     


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HBO Instruments ApS

Ågade 94 kld.
2200 København N
Danmark
HBO Instruments ApS

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.109