23948sdkhjf

Geberit opnår højeste placering i bæredygtig vurdering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geberit A/S

For andet år i træk tildeles Geberit Group den højeste bæredygtighedsvurdering af EcoVadis, der vurderer leverandørers bæredygtighed ud fra miljø, arbejds- og menneskerettigheder samt etik og bæredygtigt indkøb.

Vurderingsbureauet EcoVadis har netop tildelt Geberit en Platinium-rating for sanitetsvirksomhedens arbejde med bæredygtighed. Det er andet år i træk, at Geberit placerer sig som en del af de førende 1 procent af de 65.000 virksomheder, som EcoVadis årligt rangerer for deres arbejde med bæredygtighed og omstilling.

Denne placering betyder meget for os, fordi den viser vores kunder, at Geberit tager behovet for at arbejde struktureret, systematisk og langsigtet med at skabe en transparent og bæredygtig forretning seriøst. Det er jo ingen hemmelighed, at der i stigende grad stilles højere krav til branchen i forhold til bæredygtighed. Sådan skal det også være, og det skal vi naturligvis leve op til,” udtaler direktør for Geberit Danmark, Bent Knudsen.

Rating guider forbrugerne
EcoVadis er et vurderingsbureau, der på global basis evaluerer, vurderer og rangerer virksomheders bæredygtighedsarbejde ud fra miljø, arbejds- og menneskerettigheder samt etik og bæredygtigt indkøb.

I takt med at holistiske bæredygtighedsstrategier bliver stadigt mere aktuelle og relevante for virksomheder, oplever EcoVadis også en større efterspørgsel. Samtidig er uddeling af certifikater og priser til virksomheder, såsom Geberit, også blevet en fast og essentiel del af EcoVadis’ arbejde med at hjælpe forbrugerne med at navigere i bæredygtighedsdagsordenen.

Læs mere om EcoVadis her: https://ecovadis.com

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geberit A/S

Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Danmark
Geberit A/S

Send til en kollega

0.156