23948sdkhjf

Ny administrerende direktør i NorDan Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af NorDan Vinduer A/S

Tor Gustav Tønnessen har fra 1.1.22 påtaget sig rollen som administrerende direktør i Danmark i virksomheden NorDan vinduer A/S

Tønnessen har haft rollen som salgschef fra etableringen og frem til nytår. Afgående adm. dir. Johannes Rasmussen fortsætter som bestyrelsesformand I virksomheden. 

Effektiv etablering
Siden starten i 2020 har NorDan Vinduer A/S etableret afdelingskontorer i både København og Aarhus. Vi har på kort tid opbygget et hold bestående af 7 dygtige medarbejdere og en salgsvirksomhed med stor kompetence og bred erfaring fra byggebranchen. 

– Vi er meget glade for, at Tor Gustav har sagt ja til at tage ansvaret for at føre NorDan Danmark videre ind i næste fase af etableringen. Virksomheden har på meget kort tid opnået en markant projekt - og kundeportefølje, der lægger et godt fundament for næste fase, siger Rasmussen.

Perfekt samspil
Tønnessen er oprindelig fra Flekkefjord i Norge, men flyttede med sin forlovede til Danmark i 2017. Nu er han klar til at fortsætte det solide arbejde, der er lagt i etableringsfasen. 

– Cirklen er nu sluttet, NorDan er tilbage hvor grundlæggeren Johannes Rasmussen kommer fra. Vi ønsker at bygge NorDan Danmark med de værdier og kvaliteter, der ligger godt forankret i NorDan. Kundskab, kvalitet og kapacitet er 3 nøgleord, der skal sige noget om, hvad vi kan, hvem vi er, og hvad der skal kunne forventes af os. For at kunne opretholde disse kriterier bliver vi nødt til at spille hinanden gode både intern og eksternt, gennem Perfekt Samspil, vores ledestjerne i NorDan Gruppen, siger Tønnessen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NorDan Vinduer A/S

Voldbjergvej 12, st. tv.
Risskov
8240 Århus
Danmark
NorDan Vinduer A/S

Send til en kollega

0.125