23948sdkhjf

Vil du have styr på den nye beskrivelsesstruktur fra Molio?

| Medlemsnyhed | Indrykket af NTI A/S

Se hvordan på vores webinar den 10. februar 2022. Her viser vi bl.a. NTI SPECS, som understøtter den nye beskrivelsesstruktur fra Molio.

Med den nye version af NTI SPECS er den nye beskrivelsesstruktur fra Molio understøttet. Det betyder, at du nemt kan implementere den, da NTI SPECS hjælper dig med at holde struktur på beskrivelsesdokumenterne og de nye dokumenttyper, der indføres. Bjarke Fjeldsted fra Molio vil fortælle om den nye beskrivelsesstruktur og vigtigheden af at anvende et digitalt værktøj. 

Med en digital platform som NTI SPECS undgår du den manuelle proces med at lære og holde styr på de forskellige nye dele af den nye beskrivelsesstruktur. Sagt på en anden måde: Vi har gjort det hårde arbejde for dig.

Desuden kan du få glæde af den sammenhæng, som skabes i projektet med NTI PARTS, hvor data fra bygningsmodellerne gøres tilgængeligt for alle - og kan kobles direkte til beskrivelserne i NTI SPECS. Derudover betyder integrationen til BIM 360/Autodesk Docs, at du kan interagere direkte med bygningsmodellerne ved at få vist, hvor en bygningsdel findes i bygningsmodellen.

Læs mere og tilmeld dig her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NTI A/S

Lejrvej 15
3500 Værløse
Danmark
NTI A/S

Send til en kollega

0.172