23948sdkhjf

Låsesikring uden dikkedare

| Medlemsnyhed | Indrykket af AutoLock

Hvorfor er det en fordel at have simple mekaniske låse på bilen? For mange dele, for mange samlinger og ledninger er med til at gøre et sikringssystem sårbart.

Indbrudssikring til varevogne fås i mange varianter, nogle med elektronisk styring,  nogle kobles på bilens centrallåssystem, nogle andre med sammenkoblede låse og nogle helt mekaniske. 
Essentielt skal man sikre sig, at de eksterne låse og låsesystemer man overvejer, har så få svage punkter som muligt. Det kan lyde banalt. Men det er faktisk en overvejelse værd.
Har du en helt igennem mekanisk lås, uden for mange bevægelige dele, uden strøm, uden kobling til andre låse, ja så har du minimeret de svage punkter markant. 

De enkle låse virker måsek nok lidt ´old school´,  men i bund og grund skal sikringsprodukter monteres for at optimerer sikkerheden, og ikke af så mange andre grunde- egentlig. 

En integreret  L4V 100% mekanisk lås, der ikke er så mange dikkedarer med. Den skal låses op og i med en nøgle, og så er det det. Sikkerheden med sådan en lås er generelt meget høj.  GVM-serien fra GateLock lås ligeså som mekanisk lås. Denne kan fås som kombineret manuel og smæklås, altså, kan am indstille den til at være enten en smæklås eller en manuel lås - alt efter behov.  

Vi er fortalere for de manuelle låse  old school når det er bedst. De mekaniske låse kan naturligvis kombineres med en alarm på bilen. 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AutoLock

Landsdækkende udekørende service
5462 Morud
Danmark
AutoLock

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109