23948sdkhjf

Har du et automatisk brandventilationsanlæg i dine lokaler? 

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eegholm A/S

Så har du sikkert en årlig omkostning i form at udskiftning af gaspatronerne i vinduesåbnerne.  Men det behøver du ikke! 

Problemet med gaspatronerne er, at hvis de ikke udskiftes regelmæssigt, risikerer du, at vinduerne ikke åbner, som de skal, hvis der en dag opstår brand i firmaet. Det kan i værste fald koste menneskeliv. For det er røgen, folk dør af, hvis de ikke kommer ud af bygningerne i tide. 
  
Med ved at udskifte de eksisterende vinduesåbnere med motor-baserede versioner, kan du spare mange penge på vedligeholdelse af ABV-anlægget. Og øge sikkerheden betydeligt.
  
For med en motorbaseret vinduesåbner er der ingen gaspatroner, som skal skiftes – eller som ikke åbner, som de skal, fordi de ikke er blevet skiftet. 
  
Samtidig kan du oftest genbruge den eksisterende kabling, styring og så videre. Det gør udgiften til udskiftningen minimal – og kan ende med at spare menneskeliv, hvis uheldet en dag er ude, og der opstår brand i dit firma. 

Få tilbud inden for 24 timer

Send dit projekt til os, så får du et tilbud inden for 24 timer.

Du kan også høre mere omkring, hvordan vi kan hjælpe dig med at dimensionere dit næste ABV-anlæg. Tag en snak med Thomas Behrmann på telefon 6120 5321.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eegholm A/S

Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Danmark
Eegholm A/S

Send til en kollega

0.109