23948sdkhjf

Med 3 funktioner hæver pro-line niveauet for din sikkerhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af DENIOS ApS

Vær på den sikre side, når du opbevarer vandforurenende og aggressive væsker

Pro-line opsamlingskar af kemisk modstandsdygtigt kunststof griber ikke kun lækager og spild fra de beholdere, du opbevarer på det. Opsamlingskarret til to eller fire tromler á 200 liter er sømløst fremstillet, væsketæt og indehaver af en DIBt-godkendelse. Og så er det ikke mindst udstyret med tre ekstra funktioner, som giver din sikkerhed et ekstra nøk opad.

 

1.      Lækageindikator: Opdag lækager lynhurtigt, nemt og bekvemt

Er der hul på en af dine beholdere, er tiden afgørende for omfanget af skaderne – også selvom væsken ned i et opsamlingskar. Derfor er pro-line opsamlingskarrene udstyret med en lækageindikator med et rødt signal, så du nemt og bekvemt kan spotte, om der er løbet væske i karret.

 

2.      Indstøbt støtte til gitterrist: Så er du sikret en optimal belastningsevne

Pro-line står for at levere et svar på selv de højeste krav. Og derfor er der indstøbt støtte til gitterristen for at sikre en optimal belastningsevne. På den måde undgår du, at risten ryger en tur ned i opsamlingskarret – og beholderne med.

 

3.      Stabil gitterrist med ergonomiske håndtag: Så bliver din rengøring en tand nemmere

Skal opsamlingskarret tjekkes eller rengøres? Så kan du nemt fjerne gitterristen med de ergonomiske håndtag.

 

Er du i tvivl om, hvilket opsamlingskar du skal vælge?

Så sparer vores eksperter dig gerne for besværet og peger dig mod det rette opsamlingskar til dine væsker, mængder og behov. Fang dem på 76 24 40 80 eller info@denios.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DENIOS ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
DENIOS ApS

Billeder & videoer

Pro-line opsamlingskar med indstøbt støtte til gitterristPro-line opsamlingskar med lækageindikatorPro-line opsamlingskar til tromler

Send til en kollega

0.125