23948sdkhjf

Forlæng levetiden på dine gulve med dette enkle design

| Medlemsnyhed | Indrykket af Forbo Flooring A/S

En indgangsmåtte er sjældent noget, der bliver prioriteret højt, Det er en fejl – og vil i mange tilfælde hurtigt kunne aflæses på budgettet til bl.a. vedligehold og rengøring.

”Mange arkitekter og bygherrer tænker i smukke gulve, men glemmer, at fladerne hurtigt mister glansen, hvis de ikke bliver plejet ordentligt. Og det kræver altså nogle forholdsregler, især med det vejr vi har i Danmark. Vi slæber mange kilo fugt og snavs med ind i bygningerne hver eneste dag, og det forkorter gulvenes levetid væsentligt. Derfor har flere og flere fået øjnene op for, hvor vigtigt et ellers lidt usexet produkt som en indgangsmåtte er,” fortæller teknisk chef Thomas Kjær fra Forbo.

 Baseret på globale trendanalyser

Forbo, som er verdens førende inden for indgangsmåtter, har derfor netop lanceret en ny, opdateret kollektion af deres anerkendte Coral måtter, der rummer alle de behov, markedet efterspørger. Kollektionen består af otte produktklasser, der hver har deres eget fokusområde – alt efter hvordan og hvor måtten skal bruges. Designet er blevet opdateret, baseret på globale analyser af trends og behov i markedet, så der fås et design, som passer i næsten enhver indretning – uden at gå på kompromis med æstetikken.

 Bæredygtige materialer

Sædvanen tro har Forbo optimeret på samtlige parametre, hvad angår bæredygtighed. Der er nul procent spild i produktionen, så alt – som fx garnrester – bliver genbrugt. Derudover er bagsiden skabt af genbrugte PET-flasker, ligesom en stor del af måtterne er lavet af Econyl – garn fra efterladte fiskenet opsamlet i verdenshavene.

Normalt limes måtterne fast, men fire udvalgte farver og design fås i en særlig velcroteknik – Pro-fit Quattro – så man undgår lim og kan lægge måtten på ganske kort tid. 

 Mindsker ulykker

Ud over indgangsmåttens åbenlyse funktionelle egenskaber i forhold til snavs og fugt rummer den en række andre fordele. En indgangsmåtte reducerer risikoen for faldulykker, fordi man ikke bliver mødt af et spejlblankt gulv som det første ved indgangen – især i vådt vejr. Derudover får den enhver indgang til at se smuk og indbydende ud, da indgangsmåtten kan tilpasses bygningens eget udtryk i forhold til både materialer og farver. Indgangsmåtten bidrager også til en mere miljøvenlig bygning, da gulvenes levetid forlænges på grund af mindskning af slid, ligesom der skal bruges færre rengøringsmidler til at vedligeholde gulvet. Undersøgelser viser, at udgiften til rengøring faktisk kan reduceres med helt op til 65 procent med en indgangsmåtte.  

 Skab dit eget design

Det er også muligt at sætte sit helt eget visuelle præg på indretningen allerede fra første skridt. Med Forbos nye Coral kollektion er der mulighed for at personliggøre indgangsmåtten med for eget logo for at skabe et fængende førstehåndsindtryk og forstærke virksomhedens identitet.

Se Coral kollektionen her

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Forbo Flooring A/S

Produktionsvej 14
2600 Glostrup
Danmark
Forbo Flooring A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11