23948sdkhjf

Inspectly inviterer til webinar om aftalesedler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Inspectly ApS

I forbindelse med lanceringen af et nyt modul til aftalesedler inviterer virksomheden til gratis webinar, hvor deltagerne får indsigt i værdien af at have det fulde overblik over sine aftalesedler.

I løbet af januar 2022 lancerer Inspectly et nyt modul, Aftalesedler. I forbindelse med lanceringen inviterer virksomheden til webinar, hvor deltagerne får indsigt i værdien af at styre sine aftalesedler på en digital platform, der er skræddersyet til formålet.   

Udfordringen med aftalesedler 
Der kan være mange udfordringer i forbindelse med arbejdsprocesserne omkring aftalesedler. Dette gør sig især gældende, hvis antallet af aftalesedler er højt, og man mister overblikket over de individuelle aftalesedler samt deres status. Derfor kan det være ideelt at benytte sig af en IT-løsning, der understøtter håndteringen af aftalesedler, så man netop er sikret altid at have det fulde overblik.  
Foredragsholder Minna Hoffmann vil under webinaret gå i dybden med hvordan det skaber værdi at have overblik over samt at journalisere sin dokumentation og kommunikation omkring aftalesedler i én samlet digital platform.  

Hvem er webinaret for? 
Webinaret henvender sig primært til administratorer og projektledere på byggeprojekter. Har man ansvaret for håndteringen af aftalesedler, eller vil man gerne vide mere om aftalesedler, og hvordan arbejdsprocessen kan understøttes med et digitalt værktøj, så er webinaret også relevant.  

Mere information og tilmelding 
Lyder dette interessant kan du læse mere og tilmelde dig webinaret her.  
Vil du gerne vide mere om aftalesedler kan du læse mere på dette blogindlæg, og vil du gerne vide mere om Inspectly’s nye modul kan du læse mere her.  

Medlemsnyhed

Indrykket af
Inspectly ApS

Gunnar Clausens Vej 32D
8260 Viby J
Danmark
Inspectly ApS

Send til en kollega

0.11