23948sdkhjf

Totalentreprenør på Hornbæk Skovpark (Etape 2)

| Medlemsnyhed | Indrykket af Byggeselskabet PAULSEN A/S

Byggeselskabet PAULSEN A/S har indgået aftale om opførelsen af 2. etape af Hornbæk Skovpark.

Opførelsen omfatter hhv. 12 etageboliger i to etager på i alt ca. 1.100 m² og 33 gårdhavehuse på i alt ca. 3.200 m². Det reelle udførelsesareal, inklusive udearealet, er på i alt ca. 23.000 m². Etape 2 udføres i forlængelse af etape 1’s egne etageboliger samt gårdhavehuse.

De 12 etageboliger udføres som 3-værelses lejligheder på hver 88 m², fordelt over i to etager, hvoraf trapper ikke tæller med i boligarealet. Hver lejlighed har egen entré med adgang til garderobe og depotrum, et rummeligt køkken/alrum med opholdsstue, to store soveværelser, et badeværelse, samt hhv. en altan eller en terrasse. Bygningen har udvendige altangange med trapper, der giver adgang til førstesalen. Hver bolig har overdækket p-plads til rådighed.

De 33 gårdhavehuse, eller såkaldte twin houses, udføres i to typer i én etage: 3-værelses på 104 m² og 4-værelses på 120 m². Alle boligerne har et hovedsoveværelse med eget badeværelse tilknyttet − så altså to badeværelser pr. bolig − store værelser, et rummeligt køkken/alrum med opholdsstue, og eget depotrum, have og parkering.

Etageboligerne og gårdhavehusene adskilles af et fælles naturområde, der både etablerer privathed boligerne imellem, samt, skaber åbne, rolige, naturlige og parklignende omgivelser. Omgivelserne er baseret på ønsket om, at boligerne nærmest skal smelte sammen med naturen, i denne nye spændende bydel i Hornbæk: Hornbæk Skovpark.

Vi hos Byggeselskabet PAULSEN takker for det forestående, og allerede, eksisterende samarbejde med vores bygherre M. Goldschmidt Ejendomme A/S og arkitekt samt ingeniør 2T Arkitekt & Ingeniør ApS.

Læs mere om Hornbæk Skovpark-projektet, og andre af vores projekter, under vores referencer: https://www.byg-paulsen.dk/referencer

Projektet udføres i totalentreprise og forventes afleveret i vinteren 2023.

Billede af: MGE Hornbæk ApS (billeder er uden binding for den aftalte udførelse).


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Byggeselskabet PAULSEN A/S

Erhvervsvej 2A
8653 Them
Danmark
Byggeselskabet PAULSEN A/S

Send til en kollega

0.11