23948sdkhjf

Få testet dit BIM-projekt

| Medlemsnyhed | Indrykket af GRAPHISOFT Center Danmark

For at undgå at BIM-modellen fylder uhensigtsmæssigt meget har GRAPHISOFT udviklet Project Audit som en standardiseret test, der gennemgår BIM-projektet og munder ud i en rapport med ideer til forbedringer.

BIM-projekter er ofte store og komplekse størrelser. Kombinationen af størrelse, kompleksitet, kravet til struktur og mange involverede medarbejdere gør, at der nemt kan komme rod i projektet. Når der sker,  bliver det nemt  tungt og langsomt at arbejde med. Fil-størrelsen kan eksplodere, og der kan opstå fejl og “chrashes” hvor programmet går ned eller “fryser”.  Dette kan koste spildt arbejdstid og dermed potentielt også et økonomisk tab. For at undgå dette, øge forståelsen for potentielle fejlkilder og uddanne brugere i, hvad de kan gøre for at afhjælpe problemerne, har GRAPHISOFT lavet en standardiseret projekt-test, kaldet Project Audit.

Graphisoft Project Audit
GRAPHISOFT Center Danmark har pt. to medarbejdere, som er certificeret til at udføre disse Project Audit. Testen kræver en række særlige værktøjer, som automatiserer gennemgangen af et projekt, kombineret med almindeligt tilgængelige værktøjer og så manuelt arbejde. Al opsamlet data bliver sendt til GRAPHISOFTs hovedkvarter i Ungarn, som samler dataen i  en lang rapport, hvor projektet får karakterer fordelt på en række parametre. Når rapporten er udarbejdet, præsenteres resultaterne hos kunden, der får forklaret karakterer og bemærkninger, præsenteret for løsninger til at afhjælpe de aktuelle problemer, samt vurdere hvilke områder, det giver mest mening at fokusere på.

Gennemgang af JUUL FROST Arkitekters BIM-model
GRAPHISOFT Center Danmark er blandt de allerførste partnere uden for GRAPHISOFTs hovedkvarter i Ungarn, som er certificeret til at tilbyde Project Audit, og har netop leveret den første rapport til JUUL | FROST Arkitekter, som har udlånt et af deres projekter til brug for testen.

Du kan læse om resultatet i artiklen  'Få testet  dit BIM-projekt'  →

Med en sådan rapport i hånden kan organisationen nemt og hurtigt lave en række rettelser, som vil gøre projektet hurtigere og give en højere samlet karakter. Project Audit resulterer i, atbrugerne bliver opmærksomme på de lavest hængende frugter i forhold til at gøre projektet hurtigere at arbejde med i hverdagen.

LÆS OGSÅ: Træ som BIM-objekt  

Få din egen Project Audit
GRAPHISOFT Center Danmark tilbyder Project Audits til kunder med software-serviceaftale for kr. 1.950 (eks. moms). Prisen inkluderer en præsentation af optimeringsmulighederne, så man får mest værdi ud af rapporten.

Kontakt GRAPHISOFT Center Danmark på info@formfaktor.dk eller 8862 6680

Alle illustrationer er taget fra JUUL |  FROST Arkitekters Project Audit.

Medlemsnyhed

Indrykket af
GRAPHISOFT Center Danmark

Rentemestervej 62
2400 København NV
Danmark
GRAPHISOFT Center Danmark

Billeder & videoer

Archicad Project AuditGennemgang af JUUL FROST Arkitekters BIM-modelProject Audit

Send til en kollega

0.11