23948sdkhjf

Lægehus transformeret med i-CLiPS® fra DOLLE Nordic

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dolle Nordic A/S

Det unikke i-CLiPS® system fra DOLLE Nordic er blevet brugt til at transformere et lægehus til et moderne miljø. Med en hurtigere monteringstid end traditionelle løsninger optimerer i-CLiPS® arbejdsgangen uden at gå på kompromis med kvaliteten.

DOLLE Nordics patenterede i-CLiPS® system, som både kan bruges af private og professionelle, er blevet anvendt i renoveringen af et dansk lægehus. Udover listevæggens moderne udtryk og den nemme klik-montage, som er hurtigere end traditionelle løsninger, er resultatet en elegant overflade uden synlige skruer samt en lyddæmpende effekt, der forbedrer akustikken i hele rummet.

Hemmeligheden er nem klik-montering
i-CLiPS® systemet, udviklet af GRAD®, består af en patenteret aluminiumsskinne med formonterede clips, som beklædningen nemt klikkes fast på uden brug af skruer eller specialværktøj. Clipsene sikrer korrekt afstand mellem listerne, og resultatet er en elegant overflade uden synlige skruer.

Systemet kan både bruges til terrassebelægning, facadebeklædning, listevæg og listeloft og med en monteringstid, der er op til 5 gange hurtigere end traditionelle montageløsninger, optimerer i-CLiPS® systemet arbejdsgangen for både håndværkere og private uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kasper Bjerregaard, National Key Account Manager, udtaler:

-          Det helt særlige ved i-CLiPS® er, at man kan montere både listevægge, listelofter, facader og terrasser med skruefrie lister og brædder. Det er både nemt at montere, og samtidig har i-CLiPS® en flot og stilren finish uden synlige skruer. Med en hurtigere monteringstid end traditionelle montageløsninger sparer folk altså tid, mens det samtidig ikke er en løsning, der går på kompromis med hverken kvalitet eller finish.  

Læs mere om i-CLiPS® her.

Flot finish og forbedret akustik
Lægehusets i-CLiPS® egetræslister har en klar, lakeret overflade, som giver en flot og elegant finish, mens lakeringen også øger listernes holdbarhed. Hvor mange andre systemer er opsat i hele paneler eller moduler, kommer i-CLiPS® lister og montageskinner særskilt, hvilket muliggør flydende samlinger. Disse flydende samlinger giver et elegant helhedsindtryk, en ensartet overflade og mindre tydelige overgange sammenlignet med færdige akustikpaneler. i-CLiPS® listerne er tilmed bredere end på traditionelle akustikpaneler, og dette skaber et roligt udtryk, mens det virker uforstyrrede for øjet. Listerne giver et elegant og moderne look til indendørsmiljøer og er foruden private slutbrugere eksempelvis også anvendt professionelt i både kontormiljøer og på caféer. Se flere referenceprojekter her.    

Udover det æstetiske ved en listevæg, så fungerer væggen også som et akustikpanel, der både forbedrer rumakustikken og har en lyddæmpende effekt. Det er dog også muligt at tilkøbe yderligere lyddæmpende tilbehør til dit i-CLiPS® produkt, hvis ekstra lyddæmpning ønskes.

Fakta om i-CLiPS®:

  • Patenteret system til væg, loft, facade og terrasse
  • Hurtig og nem installation og afmontering
  • Elegant overflade uden synlige skruer
  • Præcis afstand mellem listerne
  • Enkle tilpasningsmuligheder

Har du lyst til at høre mere om vores i-CLiPS® system, så kontakt vores kundeservice på info@dolle.dk eller National Key Account Manager Kasper Bjerregaard på kbj@dolle.dk og tlf. 23849848.

Om DOLLE Nordic
DOLLE Nordic, som har eksisteret siden 2013, er en nordisk salgsorganisation med speciale i lofttrapper. Virksomhedens kernekompetence bygger på visionen om at yde branchens bedste kundeservice med skræddersyede løsninger, korteste leveringstid og højeste produktkvalitet, og virksomhedens logistiske setup muliggør direkte levering til slutbrugere i hele Skandinavien. DOLLE Nordic er markedsledende i Skandinavien, og med en innovativ tilgang til produktudvikling ønsker virksomheden at flytte det traditionelle tankesæt fra kvadratmeter til kubikmeter og netop udvikle produkter, der udnytter ubenyttet boligplads.

DOLLE Nordic er specialiseret i lofttrapper og har derudover et produktsortiment bestående af hemsetrapper, modultrapper, tagadgange, gelænder-systemer, skunklemme, i-CLiPS® facade- og terrassebeklædninger samt listeloft og listevægge.

DOLLE Nordic er et datterselskab til det familieejede DOLLE A/S, som siden 1951 har udviklet sig til at være verdens førende indenfor udvikling, produktion og salg af lofttrapper.

Se hele DOLLE Nordics produktsortiment her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dolle Nordic A/S

Holmstrupgårdvej 1C.
8220 Brabrand
Danmark
Dolle Nordic A/S

Send til en kollega

0.109