23948sdkhjf

Nyt opstropningssystem på kloakmessen 2022 DBK

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Byggekomponent ApS

Innovativt byggeri er fremtiden - her er vores bud på en god og sikker løsning til opstropning af kloak- og installationsrør.

 

 

Vi glæder os meget til 2 hektiske dage på Kloakmessen 2022, hvor vi kan få lov til at fremvise vores nye rørbæringssystem til opstropning af kloak- og installationsrør.

Vi står på stand E-4136 og håber I har tid til at kigge forbi og få opstropningen i hænderne.

Vi har bla. et lille "sandkassebord", hvor det giver god føling med produktet at få det i hænderne og se at man kan samle det på et splitsekund - det er virkeligt nemt at arbejde med.

Spar penge og tid og få tilfredse medarbejdere! Da systemet er meget nemt og sikkert at arbejde med, er der gode penge på bundlinjen, både får mester og folkene i marken ved at bruge systemet. 

Det er let at montere - ja man har altid værktøjet "ved hånden", da man kun skal bruge sine hænder til montagen - der kræves intet værktøj, man skal slæbe med "i marken".

Produktet kan recycles 100 % og vi tager imod restvarer på Fabrikken i Farum. Et godt og miljøvenligt byggeri står højt på dagsordenen i disse år, og skal indtænkes i alle nye produkter.

Rørbæringerne er udviklet og designet i Danmark, og de fremstilles i Danmark efter just in time princippet, så der er altid "varer på hylderne".


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Byggekomponent ApS

Farum Gydevej 67
3520 Farum
Danmark
Dansk Byggekomponent ApS

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141