23948sdkhjf

Betonreparation ved lave temperaturer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Master Builders Solutions Denmark A/S

Betonreparation kan være en udfordring, når vi når under frysepunktet, og der kræves særlige reparationsmørtler for at kunne fortsætte arbejdet.

Når vinteren sætter ind, og temperaturen falder, går arbejdet videre. Renovering af veje, broer og industrianlæg går ofte langsommere. Minustemperaturer og usikre vejrforhold giver kortere reparationsvinduer og gør det sværere for entreprenøren at planlægge. Dette fører både til forsinkelser, der er svære at beregne og længere nedlukninger - hvilket igen bidrager til øgede omkostninger.

I sådanne situationer kommer almindelige reparationsmørtler ofte til kort. Der kræves temperaturer på mindst +5°C for at håndtere disse. Når temperaturen falder, tager det længere tid for mørtlen at hærde, noget som kan forårsage skader på konstruktionen.

MasterEmaco T – hurtige og pålidelige mørtler – selv ved lave temperaturer

For at undgå skader og svigt på grund af kulden tilbyder Master Builders Solutions de specialdesignede MasterEmaco T reparationsmørtler, der kan klare de lave temperaturer uden problemer.

Fordele ved MasterEmaco T-reparationsmørtlerne:

Hærdning trods lave temperaturer

De pålidelige og holdbare betonreparationsmørtler i MasterEmaco T-sortimentet kan bruges til arbejde ved lave temperaturer. Visse af mørtlerne kan anvendes ved temperaturer helt ned til -25 °C.

Hurtig genoprettelse af driften

Med de hurtighærdende MasterEmaco T-produkter kan reparationer udføres om natten, selv når der er minusgrader. Dette accelererer renoveringsprocessen og minimerer tiden, hvor et anlæg må være lukket ned.

Lavere omkostninger

Hurtig reparation af bygningsskader, garanteret lang levetid og bidrager til væsentligt reducerede vedligeholdelsesomkostninger.

Nem planlægning

Da renoveringsarbejdet kan fordeles over hele året, uanset vejret gør MasterEmaco T-produkterne planlægning lettere.

Maksimal ydeevne

MasterEmaco-produkterne er designet til både flydestøbning, maskinpåføring og håndpåføring. På grund af deres enestående kvalitet genetablerer de både betonens holdbarhed og dens lastbærende egenskaber. Produkterne matcher betonens styrke, forbedrer dens udseende og forlænger konstruktionens levetid. Og på grund af den korte hærdetid kan driften hurtigt genoptages.

Læs mere om de hurtighærdende betonreparationsmørtler

Medlemsnyhed

Indrykket af
Master Builders Solutions Denmark A/S

Hallandsvej 1
6230 Rødekro
Danmark
Master Builders Solutions Denmark A/S

Send til en kollega

0.125