23948sdkhjf

Den perfekte start på 2022

| Medlemsnyhed | Indrykket af Autocentralen.com Vejle A/S

Med knap 50 klargjorte biler på gaden inden starten på 2022, testede Terranor den omstillingsparate Søren Madsen fra Autocentralen og Volkswagen Kolding godt af.

Der var glæde og store smil hos Terranor lige før sommerferien, da de vandt et udbud hos Vejdirektoratet omkring vejservice og vedligeholdelse af det danske statsvejnet. Med det vundne udbud bliver Terranor en af Danmarks største virksomheder indenfor drifts- og entreprenørarbejde på det statslige og kommunale vejnet. Med den nye aftale var det en nødvendighed for virksomheden at udvide antallet af køretøjer.

Aftalen om servicering af det danske vejnet træder i kraft den 1. januar 2022. For at Terranor kan servicere de mange tusinde kilometers danske statsveje, var der brug for mange flere køretøjer. Lige netop køretøjer blev den næste store udfordring, for med en global mangel på biler og specielt mikrochips, blev anskaffelsen af varevogne og især specialbyggede varevogne pludselig en svær opgave. Opgaven lød: 49 ombyggede og klargjorte biler inden udgangen af 2021.

Heldigvis var dette ikke en opgave der fik Søren K. Madsen fra Autocentralen afdeling Volkswagen Kolding til at ryste. Søren har mange års erfaring som Volkswagen Erhverssælger, og har de helt rigtige kontakter hos Volkswagen når det gælder special bestillinger med en stram deadline. Sammen med de rigtige kontakter, benyttede Søren og Autocentralen den unikke mulighed for at opbygge bilerne på eget værksted: Auto:Design (folie- og opbygning). Med et stort engagement, fleksibilitet og dygtighed, fik Autocentralen på tværs af afdelingerne, denne store opgave i hus. 

En af de vigtigste grunde og til at få bilerne specialindrettet skyldes primært sikkerhed. Hos Terranor betyder medarbejders sikkerhed alt. Derfor blev 41 ud af de 49 biler bestilt som højre styret, så personalet sikkert kan stige ud af bilen, når de holder i nødsporet på motorvejen, uden at skulle passere det inderste spor. 

Midt i december kunne Søren og Autocentralen overrække nøglerne til Terranor på de 49 biler fordelt på 3 modeller. Samtlige skulle specialindrettes i form af lys, blitzblink, krydsblink, indretning, ladopbygning, ruf, kran, strøm, dekoration osv.  

Takket være Autocentralen og Søren Madsen er alle bilerne nu ude og køre på det danske statsvejnet. Står du også og mangler biler til din virksomhed, kan du kontakte Søren Madsen her: 

Søren K. Madsen
VW Erhverv ansvarlig
24 43 42 38
somad@vw-kolding.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Autocentralen.com Vejle A/S

Bugattivej 4
7100 Vejle
Danmark
Autocentralen.com Vejle A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141