23948sdkhjf

Effektiv administration af 15.000 lejemål med NTI FM

| Medlemsnyhed | Indrykket af NTI A/S

Boligkontoret Danmark udfører alle administrative, økonomiske og tekniske opgaver for mange boligforeninger. Læs hvordan de er gået fra gule post-its til en digital løsning til at håndtere drift og vedligehold af de mange lejeboliger.

Boligkontoret Danmark har erstattet de gule post-its med en digital løsning, som skaber de nødvendige rammer for drift og vedligehold af boligkontorets mange lejeboliger. NTI FM, i daglig tale e-drift ved Boligkontoret Danmark, er i dag nøglesystemet for mere end 120 brugere fordelt på ejendomsfunktionærer og kontorpersonale, som giver det komplette overblik over opgaver understøttet af en kalenderfunktion. 

Her er det muligt at planlægge, håndtere og organisere alle opgavetyper; både de mindre planlagte og akutte driftsopgaver, som udføres på ugebasis, men med tiden også de større og længerevarende vedligeholdelsesopgaver.

I korte træk betyder det, at når beboerhenvendelserne tikker ind i fællesdriften hos fx Boligselskabet Nordsjælland, så sidder en driftsleder og to driftssekretærer og danner sig et overblik over henvendelserne, som herefter bliver oprettet i e-drift med angivelse af tid og sted for løsning af opgaven og efterfølgende tildelt en ejendomsfunktionær. Det gør det let og ligetil for de mange ejendomsfunktionærer hver morgen at danne sig et hurtigt overblik over dagens arbejdsopgaver; både i forhold til beboerservice i lejlighederne, men også de andre planlagte driftsopgaver som at slå græs, samle skrald osv. Alle planlagte opgaver kan tilgås af medarbejderne fra deres telefoner i marken.

Derudover sikrer integrationen mellem e-drift og ERP-systemet, at det er muligt at danne rekvisitioner, bestillingssedler på de opgaver, hvor det er nødvendigt, direkte fra ERP. Her bliver data om selskab, afdeling, lejemål, lejer, kontonummer og bogføring samt arbejdsbeskrivelse automatisk tilknyttet, hvorefter den pågældende medarbejder i kreditorkartoteket selv vælger håndværkeren, der skal udføre den konkrete opgave. Herefter skiftet opgaven status/farve i e-drift, så det er tydeliggjort, at der er rekvireret en håndværker til opgaven.  

Læs hele historien her

Læs mere om NTI FM her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NTI A/S

Lejrvej 15
3500 Værløse
Danmark
NTI A/S

Send til en kollega

0.109