23948sdkhjf

Autodesk Construction Cloud på et komplekst hospitalsprojekt

| Medlemsnyhed | Indrykket af NTI A/S

Med over 5.900 ansatte, og opgaver i Sverige, Norge og Finland, arbejder Assemblin med design, installation og vedligeholdelse af tekniske systemer. Det drejer sig om el, varme, sanitet, ventilation og automation.

Assemblin er mere end blot en installationsvirksomhed. De er dedikerede til at tilbyde det højeste niveau af service til deres kunder og evaluere og implementere teknologi for at levere smarte, bæredygtige og effektive løsninger. Med alt hvad virksomheden skal levere, kan de tilbyde en skræddersyet løsning, der understøtter designlivscyklussen fra design til levering.

"Forskellen mellem Assemblin og andre installationsvirksomheder i regionen er, at vi har mulighed for at understøtte hele designlivscyklussen – fra design og produktion til langsigtet vedligeholdelse af ventilationssystemer," forklarer Sophie Olsson, BIM-koordinator hos Assemblin Ventilation.
Virksomheden bruger også teknologi til at øge driftseffektiviteten og kontrollere omkostningerne; til stor fordel for kunderne.

Ved at udvide brugen af teknologi og BIM kan Assemblin automatisere og visualisere processer. Og det er netop det, der gør virksomheden i stand til at strømline koordinering, kommunikation og levere bæredygtige løsninger, der gør bygninger funktionelle og komfortable.

Læs hele historien her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NTI A/S

Lejrvej 15
3500 Værløse
Danmark
NTI A/S

Send til en kollega

0.125