23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tænk bæredygtighed ind i dine sikringsløsninger

Nutidens og fremtidens forbrugere efterspørger ansvarlighed overfor miljø og klima, og det stiller større og større krav til virksomheder og leverandører. Miljø- og Co2 krav JSA Sikring vil arbejde målrettet med at opfylde og optimere.

Som specialist indenfor sikringsløsninger bistår vi vores kunder med at tænke på fremtiden.  Vi vil levere sikringsløsninger, som både lever op til dine sikringsmæssige og æstetiske krav uden at gå på kompromis med kvaliteten, samtidig med at de hjælper dig med at leve op til forbrugernes forventninger om en grønnere fremtid. 

Tænk bæredygtigt – tænk aluminium og cirkulær økonomi
Når du vælger aluminiumsløsninger fra JSA Sikring, får du en tyverisikring, der er stærk, let, holdbar og klimaeffektiv, hvilket gør dig til en del af en smartere og mere bæredygtig fremtid. Aluminium er nemlig som en energibank. Når det er produceret, kan det genanvendes i det uendelige, og genanvendelse af aluminium medfører kun et meget lille kulstofaftryk.

Vores leverandør genanvender aluminium fra hele verden og skaber dermed et fundament for den cirkulære økonomi. Vores tyverisikring af aluminium kan derigennem hjælpe dig med at nå dine klimamål.

Vi tilbyder aluminiumsløsninger indenfor:
-  Rullegitter
-  Rullejalousi
-  Sikringsskabe (rullejalousiet)

 

 

JSA Sikring ApS
Elsted Byvej 18-22
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65369915
P nummer: 1002207298

Kontaktperson

Gerdt Bennetsen
Direktør
+45 86225644 gerdt@jsa.dk

Send til en kollega

0.078