23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mandskab fra Viktech er en buffer, når behovet er der

Det tyske firma DB Schenker er ved at etablere nyt logistikcenter i Taulov ved Fredericia. Til at varetage el-arbejdet har man valgt El-Team Vest i Horsens som leverandør, der får hjælp fra Viktech-medarbejdere for at nå i mål med opgaven til tiden.

Det nye logistikcenter ligger på en grund, der er små 90.000 kvadratmeter stor – svarende til 12 fodboldbaner. Selve bygningsdelene udgøres af en vareterminal på 7.000 kvadratmeter og en administrationsbygning på 3.000 kvadratmeter. Derudover er der parkeringsplads for distributionsbiler og hele 80 lastvognstog.

El-Team Vest står for al el-arbejdet og har igennem snart et år gået fast på opgaven. Der skal mange kompetencer til, når man taler om et logistikcenter af denne størrelse og kompleksitet.

”I alt har vi trukket 9 kilometer internetkabel og 3 kilometer kabel til udendørsbelysning, så der er tale om et rimeligt ambitiøst logistikcenter. Derudover er der opført hele 86 porte, hvor lastvogne og distributionsbiler kan bakke til for at losse og laste”, siger elektriker og formand Christian Banke fra El-Team Vest.

Vores motto er:
"Tænd for kvaliteten. Tænd for trygheden. Og sluk for bekymringerne.
For os er Viktech-folkene en måde at frigive vores egne folk til mere strategiske opgaver med større kompleksitet" – siger elektriker og formand Christian Banke fra El-Team Vest.

I mål til tiden
El-Team har haft brug for ekstra mandskab for at kunne nå deres deadline i december. Det handler om at levere sin
andel af opgaverne til tiden, så andre faggrupper kan komme til, og man undgår dagbøder. Derfor har man trukket på samarbejdet med Viktech for at få det nødvendige ekstra mandskab til opgaven.

”Vi har i perioder haft fire mand fra Viktech, men antallet afhænger af, hvor vi er i opgaven, og hvad vores konkrete behov er. Det vil jo ofte ændre sig i løbet af et så stort projekt. Lige nu har vi to folk fra Viktech. Det er ganske normalt for os at trække dygtige folk ind fra Viktech, så vi får en ’buffer’, når vi har brug for det. Og vi kan få mandskab med få dages varsel”, tilføjer Christian Banke.

Egne folk til ’tunge’ opgaver
Nogle Viktech-folk er faguddannet og har gået i flere år som elektrikere, mens andre er lidt mere grønne. Her skal man lige finde ud af, hvad de kan. Hvordan løser de opgaverne, og skal vi instruere dem i, hvordan vi vil have opgaven løst?

”En opgave som kabeltræk kan mindst lige så godt håndteres af ’eksterne’ folk – og vi tjekker alting grundigt, så intet forlader vores firmaet uden at leve op til vores egne høje kvalitetsnormer. 

Gode forklaringer
El-Team har tidligere haft både danske og udenlandske folk fra Viktech med på opgaver. Lige nu har de to rumænske medarbejdere, som knokler på for at hjælpe med at komme i mål med projektet til tiden. Ifølge Christian Banke arbejder de virkeligt hårdt og udfører et godt stykke arbejde.

”Vi har selv en del udlændinge fastansat, så udenlandske medarbejdere er meget velkomne hos os. Mit eneste råd til andre vil være, at man skal have lidt ekstra opmærksomhed på at forklare tingene ordentligt. Vores udenlandske medarbejdere kan have en tendens til at sige ’ja’, selv om de måske ikke helt har forstået den fulde opgave. Man skal lige sikre sig, at alt er 100% forstået”, tilføjer Christian Banke.

Om El-Team Vest
Firmaet blev startet i 2008 som el-installatørvirksomhed med base i Horsens. I dag er der mere end 65 medarbejdere – elektrikere, projektledere og installatører. De varetager alle former for el-entrepriser – uanset om det er et offentligt byggeri, større boligbyggeri eller erhvervsbyggeri.
Offentlige opgaver kan være el-installationer til skoler, børnehaver, sognehuse, kulturelle mødesteder, ældrepleje og p-huse. Når det gælder boligbyggeri, flytter så mange som 500 familier hvert år ind i et nyt hjem, hvor El-Team Vest har leveret el-installationerne, mens opgaverne til erhvervsbyggeri kan omfatte alle typer el-entrepriser i forbindelse med udvidelser, ombygninger og renoveringer.

Viktech
Runetoften 18
8210 Aarhus V
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34046603
P nummer: 1017244546

Kontaktperson

DAS
Ditte Arvad Sørensen
Content Marketing & Event Coordinator
+45 21970689 dso@viktech.dk

Send til en kollega

0.73