23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skov & Have service på Samsø stadig glad for deres Avant

I sensommeren tidligere på året fik vi besøg af René fra Skov & Have service, som besøgte os i showroomet hele vejen fra Samsø. Han havde set og hørt rigtig godt om Avant minilæsserne.

Derfor ville han gerne se det store udvalg i vores 3.500 kvadratmeter store showroom med nye og brugte minilæssere. Vi fik hurtigt konkluderet, at interessen lå på en af de større maskiner, der kunne håndtere de store redskaber, og hvor løftekraft heller ikke ville være en mangelvare. Kabine var desuden en absolut nødvendighed, da René bruger Avanten som transportmiddel, så det ikke altid er nødvendigt med stor bil og maskintrailer. Samtidigt var kørehastigheden naturligvis en prioritet af samme årsag.

Valget faldt helt naturligt på vores store Avant 760i med DLX-kabine. Den har kræfter nok til at køre alle vores redskaber, den løfter nemt en palle belægningssten, og med sin tophastighed på 26km/t kommer den også hurtigt rundt i den flotte natur på Samsø.

Den store Avant 760i fik som nævnt monteret DLX-kabine med rotorblink, trafiklyspakke og arbejdslys, så den er klar til alle udfordringer. Der blev desuden tænkt fremtid med endnu et olieudtag i fronten, så René er klar til at benytte endnu flere af vores redskaber, når opgaverne og eller behovet kommer.

Med i købet valgte René pallegafler, stennedlægger, 4-i-1 skovl og sidst men ikke mindst vores danskproducerede knuser. Her et par måneder efter er svaret ganske kort når vi spørger om René er tilfreds med købet: ”jeg er 100% tilfreds. Alt virker som det skal, der er ingen problemer. Jeg kommer igen, når jeg skal have flere redskaber”.

Vi takker mange gange for handlen, og ser frem til vi ses i showroomet igen, eller på færgen når de nye redskaber skal afleveres.

AVANT Danmark
Århusvej 12
8670 Låsby
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20970391
P nummer: 1004617111

Kontaktperson

CM
Christopher Mørk
Marketing
+45 20957534 marketing@avant.dk

Send til en kollega

0.079