23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velosit – en del af BørneRiget

Sammen med DanCoat Entreprise udfører Velosit vandtætning med Velosit WP 120 – en cement- polymerbaseret vandtætningsmembran.

BørneRiget er et nytænkende hospitalskoncept, hvor leg og logistisk går op i en højere enhed med fokus på både patient, familie og personale.

Med sin placering på den vestlige del af Rigshospitalets matrikel, skyder BørneRiget op som en legende og indbydende arkitektonisk bygning i København.

Fleksibilitet og genbrug

Fleksibilitet er en afgørende faktor i dette byggeri, da teknologi, viden og udstyr udvikler sig frem mod 2024, hvor hospitalet efter planen skal stå færdigt. Derfor bliver flere af elementerne leveret som råhuse, der er klar til at blive tilpasset den nyeste teknologi frem mod projektets afslutning.

Udover fleksibilitet er der stort fokus på genbrug i hele projektet. Der er konkrete krav fra Region Hovedstaden om at genbruge materialer fra Rockefeller Komplekset, som blev revet ned for at give plads til BørneRiget.

Velosit – en del af BørneRiget

Sammen med DanCoat Entreprise udfører Velosit vandtætning med Velosit WP 120 – en cement- polymerbaseret vandtætningsmembran, der dækker revner og fuger med 105% fleksibilitet og sikrer vandtæthed ved et vandtryk på 5 bar positivt / 50 m iht. EN 12390-8.

Billederne nedenfor er fra efteråret 2021, hvor vi er i fuld gang med de første ca. 500 m2 af i alt 2.500 m2 membran.

 Vi er stolte over at være en del af dette innovative byggeprojekt, hvor sikkerhed og kvalitet er helt i top, for at sikre de bedste rammer til både patienter, pårørende og personale. Og vi er glade for endnu en gang at kunne samarbejde med LM Byg omkring et spændende byggeprojekt.

 FAKTA

  • Bygherre: Region Hovedstaden
  • Totalentrepenør: LM Byg
  • Rådgiver: Niras
  • Arkitekt: 3XN arkitekter, Arkitema, NIRAS og Kristine Jensens Tegnestue.
  • Årstal: 2021/2024
  • Funktion: Hospitalsbyggeri til børn, unge og fødende
  • Lokation: Blegdamsvej, København Ø
  • Kilde: www.licitationen.dk  https://www.licitationen.dk/project/view/889/borneriget

 

Står du med et teknisk spørgsmål er vi klar til rådgivning om vandtætning, betonrenovering eller gulve på mail eller telefon.

Nikolaj Sørensen mail: ns@velosit.dk / 28252023
Christian Vestergaard Mail: cv@velosit.dk / 30525155

Se mere på: www.velositdanmark.dk

Velosit Danmark ApS
Krøyer Kielbergs Vej 3
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41635576
P nummer: 1026208587

Send til en kollega

0.063