23948sdkhjf

ALPHA Containers sponsorerer container til legetøj

| Medlemsnyhed | Indrykket af ALPHA Containers A/S

Nicolai Varney fra Missionlegetøj.dk og Lalatoys.dk har sat sig et stort mål før juleaften. Han vil på få uger fylde en stor container med legetøj, som skal skabe glæde hos børn i forbindelse med julen. Indsamlingen kører på landsplan.

Nicolai kontaktede ALPHA Containers for at høre om vi ville sponsorere en container til opbevaring af legetøjet, indtil det skal fordeles rundt omkring i hele landet. Og sådan et fremragende projekt kunne vi ganske enkelt kun sige ja tak til. Vi leverede derfor en isoleret 20-fods container til Nicolai i sidste uge, og status er, at der allerede nu er indsamlet masser er fantastisk legetøj.

“Jeg er allerede nu overbevist om, at vi får containeren fyldt helt op inden vores deadline om ca. 4 uger” fortæller Nicolai Varney.

Når containeren er fyldt helt op om nogle uger, så skal legetøjet fordeles blandt julemærkehjem og pop-up stationer, således julen bliver sjovere for dem, som har brug for lidt hjælp til gaver.

Hvis du gerne vil donere legetøj til et godt formål, så tag endelig fat i Nicolai og hjælp ham i mål. Både som privatperson og virksomhed.

Se mere om Missionlegetøj.dk og Lalatoys.dk her:

www.missionlegetøj.dk

https://lalatoys.dk/

Containeren på billederne er en 20-fods isoleret container, som er perfekt til opbevaring i de kolde vintermåneder. Hos ALPHA Containers isolerer vi selv vores containere, og bruger de bedste materialer.  Du kan læse meget mere om containere til vinteren her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
ALPHA Containers A/S

Vandvejen 7
8000 Aarhus C
Danmark
ALPHA Containers A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109