23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CAT Minigrader (CAT259D3+GB120) monteret med Topcon system

ToppTopo var på besøg hos Gustav Christensen, for at tage et par billeder og videoer af deres nye CAT Minigrader (CAT259D3+GB120) monteret med Topcon GX-55 skærm & Dual GPS.

Systemet henter korrektionsdata fra vores eget RTK netværk TopNETlive via GSM. Maskinen er naturligvis koblet op på vores SiteLink3D.net med ”Support Desk” der håndterer data mellem maskine og kontor. Endvidere benyttes Support Desk som fjernopkobling fra os som supportere, så hjælpen altid er ganske nær.

Føreren; Carlo er rigtig tilfreds med Topcon maskinstyring og alt ville være perfekt, hvis kunderne huskede på, at maskinen er en Minigrader og ikke en Dozer.

Billedet af masten med de to antenner, er Topcons DualGPS på single mast.

TopNET Live er et RTK netværk, som er til rådighed for alle, der har en GNSS modtagerenhed og en dataforbindelse. Da det er et ægte RTK netværk er alle basestationerne forbundet, så du kan gøre brug af VRS-teknologien - og skulle et lyn slå ned i en base nær dig, overtager de andre omkringliggende baser automatisk. Samtlige basestationer monitoreres døgnet rundt året rundt, og sørger for at du er sikret pålidelige korrektionsdata uanset hvor i Danmark du er. 

Se mere info om vores maskinstyring her.

ToppTOPO A/S
Banegraven 2
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30596579
P nummer: 1013313780

Send til en kollega

0.078