23948sdkhjf

Tegnestuen styrkes hos rådgivende ingeniører

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erasmus & Partnere A/S

Travlhed i byggeriet betyder travlhed for Erasmus & Partneres tegneteam, der netop er udvidet

Uanset om der er brug for en totalrådgiver til et etagebyggeri eller for beregning af en bjælke i en ombygning, så har Erasmus & Partnere en dygtig medarbejder, der klarer sagen. Ingeniørfirmaets stab af bygningseksperter dækker alle fagområder inden for teknisk rådgivning i forbindelse med bygge- og anlægsprojekter – inklusive tegninger.

Tegninger i tegneprogram efter ønske – eller håndtegninger

Tegningsarbejde er et af de områder, hvor der lige nu er forrygende travlt med opgaver til både store og mindre projekter. Tegninger udføres i både 2D i AutoCAD og 3D i Revit, der også benyttes til professionelle visualiseringer. Til små, individuelle opgaver, hvor der er fokus på hurtighed og pris tegnes der ind imellem håndskitser – der ofte ligner små kunstværker.

Tegninger til alle faser i et byggeri

Tegneteamet hos Erasmus & Partnere, der bl.a. har baggrund som bygningskonstruktører, teknisk designer, havedesigner og ingeniører, er netop udvidet med en civilingeniør med speciale i arkitektur og design, som bl.a. skal kunne støtte samarbejdspartnere som arkitekter, entreprenører og bygherrer. Teamet har stor erfaring i at udføre tegninger til alle byggeriets faser – bl.a. skitseprojekter, myndighedsprojekter, hovedprojekter, udbudsmateriale og udførelsesprojekter. Rentegning af kunders projekter samt tegninger ’som udført’, opstalter og arkitekttegninger er også en del af teamets kernekompetencer.

Tegnestuen ledes af CAD manager og bygningskonstruktør Troels Christensen, der kan kontaktes på troels@erasmus.dk eller 9623 4568

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erasmus & Partnere A/S

Åstrupvej 10
9800 Hjørring
Danmark
Erasmus & Partnere A/S

Send til en kollega

0.14