23948sdkhjf

35 års jubilæum hos DAN-doors

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dan-doors a-s

I dag er det nøjagtig 35 år siden, Anders Moosdorf startede som produktionsmedarbejder hos DAN-doors.

Hver dag møder han ind med et stort smil på læben og en beundringsværdig omhyggelighed, som gør, at vi kan sende døre af alle slags i alle størrelser videre til vores kunder, som ved, at de roligt kan stille høje krav til både kvalitet og sikkerhed.

Anders er specialist i store døre og skydedøre, men for ham er hver eneste dør speciel.

”Det er selvfølgelig ikke rigtigt, at der ikke er to døre, der er ens, men man bliver overrasket over, hvor stor betydning selv små forskelle har, når vi skal lave døre. Er der et vindue? Hvad er dørens formål og hvad stiller det af særlige krav? Er det en frostdør, skal der lægges varmekabler, så den ikke fryser til, er det en svingdør, skal hængslet forstærkes, så den kan klare mange års skub fra begge sider osv. Tit laver vi også døre med specielle mål, som måske kræver forstærkninger de rigtige steder, så den kan klare mange års brug og ikke ’sætter sig’ i hængslerne. Der kan være mange andre ting, men det meste af mit arbejde handler om at nærlæse ordren og sørge for, at kunderne får den dør, de har bestilt, og at de får en dør, der er af så god kvalitet, at den kan klare hård belastning i mange år,” smiler jubilaren.

Da Anders startede d. 24. november 1986 havde DAN-doors blot én produktionshal, men med årene er både matriklen og produktsortimentet vokset, og Anders har undervejs måttet være med til at omstrukturere og redefinere processer og arbejdsgange, så DAN-doors kunne følge med udviklingen.

”Jeg synes, det er spændende, når vi bliver inddraget i udviklingen af nye produkter, og det det er en arbejdsplads, man har lyst til at være i mange år, fordi her er højt til loftet og et godt arbejdsmiljø. Det er nok også derfor, jeg har været her mere end halvdelen af mit liv”, slutter han med et smil.  

Stort tillykke til Anders med de (første) 35 år hos DAN-doors.

Om DAN-doors:

DAN-doors leverer markedets mest fleksible dørløsninger i rustfri stål.
Hos os er intet standard, og vi skræddersyer alle vores løsninger, så de passer perfekt til den enkelte kundes ønske og behov. Vi lægger stor vægt på kvalitet, samt det professionelle håndværk, og derfor bliver alle vores produkter gennemtestet og kvalitetssikret inden de forlader fabrikken.

Vi siger ja, når andre siger nej. Har du brug for sparring og rådgivning, eller vil du gerne have et tilbud på et specifikt projekt? Kontakt os på tlf:  87 93 87 00 eller mail dd@dan-doors.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dan-doors a-s

Industrivej 19
8660 Skanderborg
Danmark
Dan-doors a-s

Send til en kollega

0.141