23948sdkhjf

CREO arbejder effektivt med bygningsdele og beskrivelser

| Medlemsnyhed | Indrykket af NTI A/S

Hvordan sikrer din virksomhed at genanvende bygningsdele og skabe konsistens mellem disse – samt deres tilhørende beskrivelser? Læs med her og få indblik i, hvordan CREO Arkitekter lykkes med NTI CONNECT.

 CREO Arkitekter savnede en database til at styre deres bygningsdele, som var samlet på virksomhedens fællesdrev i en almen mappestruktur, som var vokset stødt i forlængelse af, at antallet af bygningsdele voksede grundet de store sundhedsprojekter.  Overskuelighed blev løbende mindre og mindre. Det resulterede i, at Revit-brugerne havde svært ved at finde og søge de bygningsdele frem, de havde brug for på fællesdrevet.

Derudover oplevede CREO Arkitekter også, at de i beskrivelsesarbejdet manglede sammenhæng mellem BIM-modellerne og beskrivelserne; et behov der voksede i takt med, at BIM-modellering i Revit og de tilhørende workflows var blevet bedre og bedre.

Disse udfordringer var medvirkende til at undersøge markedet for, hvad der var af muligheder for at give Revit-brugerne et mere fyldestgørende overblik over bygningsdele og skabe en bedre sammenhæng i beskrivelsesarbejdet.

Her fandt CREO Arkitekter i NTI CONNECT en samlet platform, som understøtter begge formål i form af en database til bygningsdele med tilhørende sammenhæng til beskrivelsesdelen ved hjælp af de to produkter PARTS og SPECS

Læs hele historien her

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NTI A/S

Lejrvej 15
3500 Værløse
Danmark
NTI A/S

Send til en kollega

0.11