23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Drømmer du om et trægulv?

Denne gratis guide giver svar på de vigtigste spørgsmål omkring valg af trægulv. Få masser af professionelle tips til valg af præcist det trægulv, der passer til dit hjem.

Drømmer du om et smukt trægulv, giver denne guide dig svar på de vigtigste spørgsmål, så du kan vælge lige præcis det trægulv, der passer bedst til dig og dit hjem - og få masser af tips og tricks til, hvordan du vedligeholder trægulvet bedst muligt.

Trægulve giver et godt indeklima, er behagelige at færdes på og varme at røre ved. Naturen sørger for, at ethvert trægulv er unikt med sine egne farvevariationer og strukturer. Trægulvets egenskaber afhænger af træets art samt a gulvets udformning og overflade.

Med denne guide i hånden kan du nemmere vurdere forskellen mellem de forskellige gulve, der lever op til dine forventninger til udseende, funktion og holdbarhed.

Guiden er udarbejdet af Træinformation i samarbejde med Fagligt forum for trægulve, der er et samarbejde mellem ledende gulvlevarandører og brancheorganisationer.

› Læs eller download den gratis guide om trægulve

 

Træinformation
Lyngby Kirkestræde 14
2800 Kongens Lyngby
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57009012
P nummer: 1002056252

Kontaktperson

Maria Nielsen
Salg og kommunikationsansvarlig
+45 45280333 mn@traeinfo.dk

Send til en kollega

0.062