23948sdkhjf

Har du en spritstander stående fremme?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

Husker du stadig at spritte af? Vi skal holde fast i de gode vaner og hvis du ikke allerede har en spritstander, så har vi en fin model til en super pris.

Expression sælger gulvstandere, håndsprit og berøringsfrie dispensere til gode priser. Det er en ideel løsning for institutioner, produktionshaller, kantiner, butikker, kontorer mm.

Vi har blandt andet denne praktiske spritstander med en berøringsfri dispenser. Dispenseren betjenes via en sensor og aktiveres, når hånden føres under dispenseren, hvilket minimerer mængden af bakterier, når den bruges.

Detaljer:

  • Berøringsfri dispenser
  • 3 doseringsindstillinger
  • Justerbar højde (90 cm - 137 cm)
  • Lavet i metal
  • Farve: sølv
     

Pris pr. stk.: 795,- ex moms og levering

Kontakt os for bestilling på pbr@expression.nu eller ring til Per på 92 82 36 46. 

Expressions gulvstandere er flytbare og fritstående, som gør det muligt at sikre god håndhygiejne hvor som helst. Vi sælger naturligvis også håndsprit, så du altid kan sikre god håndhygiejne. Vores håndsprit kommer fra en godkendt dansk leverandør med fabrik i Skanderborg.

Vil du hellere investere i en mere eksklusiv spritstander, så har vi SERUMONY spritstandere, som fås med gulvstander eller til vægophæng. Dispenseren kan også købes separat og stilles på en jævn overflade.

SERUMONY er et bæredygtigt, allergivenligt og 100% dansk brand. Deres dispensere og standere er fremstillet efter principper om bæredygtig produktion og cirkulær økonomi.

 
Husk også...

Expression designer messestande og udstillingssystemer lige efter dine ønsker. Vi har sans for den grafiske detalje og ved, hvad der tager sig godt ud.

Vil du også have ekspertviden og hjælp til at få dit firma eksponeret på bedste vis, så fang os på:

Tlf.: 61653597

E-mail: info@expression.nu

www.expression.nu


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Send til en kollega

0.125