23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Schneider Electric introducerer Easy Micro Data Centers

- økonomisk overkommelige, pålidelige og effektive mindre datacentre til edge computing

  • Fås til standard-IT-miljøer (S-serien) og kommercielle miljøer (C-serien)
  • Nemme at bestille og installere
  • Nemme at administrere og overvåge sikkert med netværksstyring og EcoStruxure™ IT-softwarekomponenter

Danmark November 2021 – Schneider Electric™, førende inden for digital transformation af energistyring og automatisering, har annonceret, at de har udvidet deres portefølje af mikrodatacenterløsninger med introduktionen af Easy Micro Data Center-serien til standard-IT- og kommercielle miljøer. Easy Micro Data Centers er designet til at omfatte og levere al databehandling, lagring og den nødvendige infrastruktur til at understøtte edge-computing applikationer der kombinerer hastighed, pålidelighed og økonomisk overkommelighed. Desuden er Easy Micro Data Centers netværksaktiverede til webbaseret fjernovervågning og omfatter tilføjelsesmuligheder til Schneider Electrics EcoStruxure™ IT-software, der leverer sikker intelligens og synlighed i realtid, uanset hvor man befinder sig.

Schneider Electrics Easy Micro Data Centers er standardiserede på de nyligt lancerede Easy Racks og kabinetter. De er præintegreret fra fabrikken og sendes direkte til lokaliteten, komplet med Schneider Electrics Easy UPS-sortiment af nødstrømsforsyninger(UPS), Easy-eldistributionsenheder (PDU), miljødetektion og køling. Den omfattende præintegration og testning forenkler design- og implementeringsfaserne, hvilket gør det muligt for IT-løsningsleverandører, systemintegratorer og VAR-forhandlere at specificere og levere Easy Micro Data Centers på stedet inden for 2-4 uger. De er hermed ideelle til hurtig implementering hos organisationer, der sætter pris på fleksibilitet, pålidelighed, omkostninger og hurtig responstid.

Præcisionsudviklet, pålidelig edge computing
På grund af deres størrelse og det integrerede design kan Easy Micro Data Centers implementeres omkostningseffektivt i enhver lokalitet, der skal bruge edge computing eller distribueret IT. Undersøgelser, som er beskrevet i Schneider Electrics hvidbog nr.233, viser, at mikrodatacentre giver omkostningsbesparelser på 42-48 % i forhold til et traditionelt, centraliseret anlæg. Modellerne i Easy Micro Data Center C-serien leveres i indesluttede kabinetter til brug i delvist styrede, kommercielle miljøer som f.eks. et standardkontor eller forretningslokaler. Easy Micro Data Center S-serien indeholder ventilerede kabinetter til problemfri integration i standard-IT-miljøer, f.eks. netværksskabe og serverrum.

"I dag vejer robusthed, effektivitet og hurtig implementering tungt i forbindelse med implementering af fysisk infrastruktur til edge computing," udtalte Rob McKernan, Senior Vice President, Secure Power Europe, Schneider Electric. "Muligheden for at idriftsætte IT-ressourcer på et hvilket som helst sted giver virksomheder stor fleksibilitet, men man skal have tiltro til, at løsningerne vil blive leveret pålideligt, efter specifikationerne og inden for budgettet. Med indbygget styringssoftware, der muliggør fjernovervågning via skyen, tilbyder Easy Micro Data Centers øget intelligens til strømlinet administration på tværs af flere edge-lokaliteter, hvilket giver kunderne den optimale kombination af pålidelighed, økonomisk overkommelighed og agilitet." 

De vigtigste fordele ved serien er:

Hurtige, pålidelige og økonomisk overkommelige: Easy Micro Data Centers leveres i løbet af 2-4 uger. De er integreret med strøm- og køleinfrastrukturkomponenter og kan idriftsættes hurtigt med op til 48 % lavere omkostninger.
Fleksible, agile og nemme at installere: Easy Micro Data Centers passer perfekt til lavlatens-applikationer inden for bank- og finanssektoren, detailhandlen, lokale myndigheder, sundhedssektoren, hotel- og restaurationsbranchen samt uddannelsessektoren.
Software og digitale tjenesteydelser: Tilbuddet understøtter effektiv fjernovervågning og -administration med Schneider Electrics prisvindende cloud-baserede softwarepakke EcoStruxure IT som valgfri konfiguration.
Yderligere sikkerhedsfunktioner: Easy Micro Data Centers leveres komplet med miljødetektion og fysisk sikkerhed, der hjælper med at beskytte mod manipulation og uautoriseret adgang.
Få mere at vide om Schneider Electrics datacenterløsninger på siden om EcoStruxure datacenterløsninger her.

Vil du læse mere om edge computing og vide, hvordan du kommer igang?

Læs da mere her i vores edge univers med videoer, guides og meget mere.

Pressekontakt: 

Caroline Bülow

Digital Communications Leader

Mobil: 28 99 15 94

Mail: caroline.bulow@se.com

Om Schneider Electric

Schneiders mål er at give alle mulighed for at få størst muligt udbytte af vores energi og ressourcer, så der kan bygges bro mellem fremskridt og bæredygtighed for alle. Det kalder vi Life Is On.

Vores mission er at være din digitale partner for bæredygtighed og effektivitet. Vi bidrager til digital transformation ved at integrere verdensførende proces- og energiteknologier, forbindelsesprodukter mellem slutpunkter og skyen, kontrolenheder, software og tjenester på tværs af hele livscyklussen. Det skaber mulighed for integreret virksomhedsstyring til boliger, bygninger, datacentre, infrastruktur og industrier.

Vi er den globale virksomhed, der er mest lokal. Vi er fortalere for åbne standarder og partnerskabsøkosystemer, der brænder for vores fælles værdier Meningsfuldt formål, Inkluderende og Styrkelse.

https://www.se.com/dk//da/

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.094