23948sdkhjf

Nærboks ved etagebyggeri

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nærboks

Med Nærboks kan beboere i etagebyggeri hente pakker der hvor de bor

I Nærboks går vi i 2021 målrettet efter at gøre hverdagen nemmere for beboere i etagebyggeri og almennyttigt byggeri, hvor det ofte kan være en udfordring at få leveret pakker hjem, og hvor andelen af udfordrede borgere i forhold til bevægelighed er mere koncentreret end i andre boligtyper.

Derfor vil vi sætte 1000 nye Nærboks pakkebokse op i de store områder med sådanne boligtyper, der findes i alle større byer i Danmark. Nærboks er gratis at få sat op, og vi står for alt vedligehold og service af boksen. Det tager kun 10min at få sat boksen op, og den kan nemt flyttes, hvis der er behov for det.

Nærboks er et åben netværk, hvor både PostNord, Bring og DHL leverer pakker til, og der er plads til endnu flere leverandører.

Boksen kan også bruges internt af boligforeningen, til distribution af nøgler, vaskekort og andre internt benyttede genstande.

Nærboks er også godkendt til levering af medicin og apotekervarer, og er en god service for ældre og mindre mobile borgere og beboere, der med Nærboks kan hente pakker lige ved hvor de bor.

Nærboks er åben alle døgnets timer, alle ugens dage, og betjenes nemt og hurtigt med en Nærboks-appen. Der er ikke behov for strømforsyning til Nærboks, der kører på batteri, og det eneste krav til placeringen af boksen, er et plant og hårdt underlag, gerne op ad en mur eller et hegn, og at den er offentligt tilgængelig.

Skriv til os hvis din forening eller dit boligselskab er interesseret i at finde en løsning på hvor der kan komme en Nærboks op i jeres område. Vi samarbejder allerede med mange store andels- og boligforeninger i hele Danmark, både på organisations- og afdelingsniveau, som Arbejdernes Andels Boligforening, Lejerbo, Østjysk Bolig, Viva Bolig og KAB.

Bor du selv i en etageejendom, vil vi gerne gøre hverdagen nemmere for dig, og give dig mulighed for at hente pakker der hvor du bor.

Skriv til os på pakkerhosmig@naerboks.dk, så finder vi ud af, hvordan der kommer en Nærboks til dit nabolag.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nærboks

DTU Science Park
Diplomvej 281
2800 Lyngby
Danmark
Nærboks

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141