23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Silkeborg-installatør stiller skarpt på Herning-området

Installatørvirksomhed fra Silkeborg vinder terræn i Herning. For at komme tættere på kunderne mander Henning Mortensen a/s derfor op med erfarne og lokale VVS-specialister.

VVS-makkerparret Kim Stenstrop og Daniel Feldbak, der er bor i henholdsvis Gjellerup og Ikast, har arbejdet sammen de seneste seks år. Nu har de netop udskiftet den tidligere fælles arbejdsplads med Henning Mortensen a/s – og dermed rykker Silkeborg-installatøren tættere på kunderne i området omkring Herning.

Styrker fodfæstet mod vest
Kundelisten med private kunder, boligselskaber og virksomheder inden for VVS-service i midtjyske byer som for eksempel Herning, Lind, Hammerum, Gjellerup, Ikast og Sunds vokser i øjeblikket hastigt hos Henning Mortensen a/s.

»Med flere medarbejdere fra lokalområdet på holdet kan vi yde kunderne dér en langt mere effektiv VVS-service fremover«, siger Michael Bang. Han er selv bosat i Herning og for nylig tiltrådt som afdelingschef med ansvar for VVS-afdelingen hos Henning Mortensen a/s, der tæller omkring 100 VVS-folk i alt.

Eksperter i teknik forventer yderligere midtjysk vækst
Hos Henning Mortensen a/s er de tekniske fag – VVS, el, ventilation, sikring, blik og sprinkler – samlet under ét tag. Og virksomheden arbejder både som den lokale håndværker og som fag- og teknikentreprenør på store byggeprojekter.

»Den brede vifte af kompetencer passer både ind i projektmarkedet og som servicepartner. Vi dækker begge kundetyper og kan tilbyde komplette tekniske løsninger på tværs af fagene med kun én kontaktperson«, siger Michael Bang. Han forventer, at ansættelsen af VVS-makkerparret fra Herning kan bane vej for dialog med endnu flere kunder og ikke mindst ansættelse af flere VVS’ere fra området.

VVS-specialister med Herning som hjemmebane
Kim Stenstrop er oprindeligt udlært VVS’er og blikkenslager og har mere end 30 års erfaring fra branchen. Nu er han ansat som VVS-overmontør hos Henning Mortensen a/s. I det nye job har han særligt fokus på at sikre de midtjyske kunder optimal VVS-service, regne tilbud samt at udbygge VVS-serviceforretningen hos Henning Mortensen a/s mod vest.

Siden Daniel Feldbak startede i lære som VVS’er for godt 15 år siden har han opnået bred erfaring inden for VVS-faget og selvstændigt serviceret en lang række kunder – primært i og omkring Herning. I rollen som VVS-montør hos Henning Mortensen a/s fortsætter han det tætte samarbejde med Kim Stenstrop omkring VVS-kunderne.

Endnu bedre service til VVS-kunderne i Herning
Med udgangspunkt i et solidt midtjysk netværk og samlet set mere end 45 års erfaring fra brancheerfaring har VVS-makkerparret, Kim Stenstrop og Daniel Feldbak, glædet sig til at blive en del af Henning Mortensen a/s.

»Vi er begge meget servicemindede. Det skal altid være en god oplevelse at være VVS-kunde hos os. Den indstilling har vi selvfølgelig taget med os«, siger Daniel Feldbak. Kim Stenstrop supplerer:

»Som en del af Henning Mortensen a/s har vi fået adgang til endnu flere tekniske kompetencer – for eksempel el og sikring – og ikke mindst et stort hold af dygtige kollegaer, som vi kan trække ind efter behov. På den måde vil VVS-kunderne i Herning-området fremover kunne opleve endnu bedre, bredere og hurtigere service fra vores side«.

I alt beskæftiger Henning Mortensen a/s mere end 250 medarbejdere heraf 30 lærlinge fordelt på afdelingskontorer i Silkeborg og Aarhus – og med kunder og opgaver i hele Danmark.

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25509129
P nummer: 1000050452

Send til en kollega

0.078