23948sdkhjf

Cembrit afslører kunstnerisk facadeplade på Building Green

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cembrit A/S

Når byggeriets aktører samles på dette års Buidling Green-messe, bliver det også med deltagelse af Cembrit, der samtidig introducerer en helt ny facadeplade, som sætter nye standarder for kreativ frihed.

Forestil dig at kunne forvandle hele bygningers udtryk med en minimal indsats. Det har Cembrit nu gjort muligt med den nye Cembrit Patina Signature-facadeplade, der lanceres på dette års Building Green-messe 3. og 4. november i København.

 Ved hjælp af en ny teknologi er det muligt at sandblæse mønstre og motiver direkte ind i pladerne, så arkitekter og bygherrer kan transformere bygningens facader til kreative lærreder, hvor kun fantasien sætter grænser:

- Med den nye teknik kan vi sandblæse stort set alle typer design på pladerne. Konkret fungerer teknologien ved, at vi placerer en folie med det ønskede design på pladen og herefter sandblæser omkring den, hvilket giver et kontrastfyldt udtryk. Dermed er det muligt for både arkitekter og bygherrer at visualisere et væld af kreative ideer med tilpassede designmønstre i facadens overflade, siger Karsten Østergaard Larsen, der er markedsdirektør hos Cembrit.

Den nye, kreative produktlinje er skabt med afsæt i de populære facadeplader Cembrit Patina Original og Cembrit Patina Rough, hvilket sikrer kunderne den samme høje kvalitet, de allerede kender – med lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse.

På Building Green vil Cembrit, der er en af Europas største producenter af byggematerialer til tag og facader i fibercement, benytte lejligheden til at sætte fuld fokus på deres skræddersyede facadeløsninger:

- Hos Cembrit stræber vi efter at udvikle produkter, som kan gøre en forskel i byggeriet. Eksempelvis kan alle vores facadeplader leveres skræddersyet fra fabrikken, hvilket reducerer fejl i forbindelse med opmåling og skæring på byggepladsen og reducerer tidsforbruget i forbindelse med montage. Og med Cembrit Patina Signature går vi nu skridtet videre for at imødekomme en stigende efterspørgsel efter skræddersyede løsninger, siger Karsten Østergaard Larsen.

Leverandør til DGNB-byggerier
At Cembrit også bidrager aktivt til det bæredygtige byggeri, er ikke en nyhed. Virksomheden bliver nemlig valgt som leverandør til flere og flere DGNB-byggerier, hvor materialerne skal leve op til en international bæredygtighedsstandard defineret af FN. Derfor har Cembrit naturligvis også en række spændende inspirationscases med under armen til Building Green:  

- Som virksomhed er vi kommet langt i forhold til at gøre vores produkter mere bæredygtige. Og vi er ekstremt stolte af, at Cembrit Patina facadeplader og Cembrit Windstopper er blevet valgt til Danmarks største DGNB-certificerede renovering – Fyrreparken i Vollsmose. Et andet spændende projekt, som vi deltog i sidste år, er udvidelsen af en skole på Duevej i Frederiksberg, som ikke blot opnåede DGNB Guld for sin bæredygtige profil, men også DGNB Diamant for sin arkitektoniske æstetik og kvalitet, afslutter Karsten Østergaard Larsen.

Du kan møde Cembrit på årets Building Green-messe i stand nr. 22 til en snak om bæredygtighed og fremtidens byggeri. Her kan du samtidig få en guidet tur i virksomhedens brede produktprogram, hvor især det elegante montagesystem Pure System og den nye facadeplade Cembrit Patina Signature har noget ekstra visuelt at byde på.

Om Cembrit Patina Signature:

  • Fås i 5 farver; 3 grå varianter, sand og hvid: P 020, P 050, P 070, P 545, P222
  • Fås i størrelserne 1192x2500 mm og 1192x3050 mm
  • Facadeplader med skræddersyet design
  • Uanede designmuligheder

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cembrit A/S

Gasværksvej 24, 1. sal
9000 Aalborg
9000 Aalborg
Danmark
Cembrit A/S

Send til en kollega

0.109