23948sdkhjf

Mød Hansgrohe til Building Green d. 3.-4. november

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hansgrohe A/S

Hansgrohe byder velkommen på stand nr. 26 til årets Building Green-messe i Forum, København.

Hansgrohe deltager i årets Building Green-messe den 3. og 4. november i Forum i København og vil være at finde på stand nr. 26 fra kl. 9-17 begge dage. Building Green skaber en platform for faglig dialog med bæredygtige aktører i byggebranchen og giver mulighed for at blive klogere på miljøvenlige produkter til et grønnere byggeri.

Hansgrohe ønsker at påtage sig et ansvar både i vores virksomhed og i samfundet, så vores produkter spiller en nøglerolle i at reducere vandforbruget overalt i verden. Vores produkter fremmer ansvarlig brug af vand som en vital ressource på daglig basis og reducerer både vand- og energiforbruget. Når det kommer til at udvikle og optimere vores produkter, så er holdbarhed, reparationsevne og ressourcebesparelse en selvfølge, det samme gælder produktsikkerhed og opfyldelse af kundens krav.

Innovative og bæredygtige teknologier

Gennem årene har Hansgrohe præsenteret en lang række produkter og teknologiske innovationer, der bidrager til en grønnere hverdag, bl.a. vores miljøvenlige EcoSmart-teknologi, der hjælper med at spare både vand og penge. Brusere og armaturer, der er udstyret med EcoSmart-teknologi, bruger op til 60% mindre vand end gængse produkter. Derudover betyder det lavere vandforbrug også mindre energibehov, da mindre vand skal varmes op.

Du sparer samtidig værdifuld energi, hvis du vælger et armatur med vores CoolStart-teknologi. Teknologien sikrer, at der som udgangspunkt kommer koldt vand ud af hanen, så der kun benyttes varmt vand, når du virkelig har brug for det. Derudover har Hansgrohe udviklet en række elektroniske armaturer, som sparer på ressourcer og energibehov.

Vi ser frem til en god dialog om bæredygtige løsninger på badeværelset og i køkkenet til Building Green på vores stand nr. 26.

  

Mere om elektroniske armaturer.

Mere om vores innovative teknologier.

Hansgrohe vandspareberegner.


 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hansgrohe A/S

Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Danmark
Hansgrohe A/S

Send til en kollega

0.109