23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Give Steel offentliggør sin tredobbelte bundlinje i ny bog

I FINAL FIGURES finder du resultaterne af Give Steels bæredygtighedsstrategi og dens tre spor: Det sociale spor, Det økonomiske spor og Klimasporet. 

Den tredobbelte bundlinje er en resultatopgørelse over virksomhedens resultater. Ikke bare økonomisk men også omkring socialt ansvar og fokus på miljøet. Give Steel har netop udgivet sin tredobbelte bundlinje i en ny bog med navnet FINAL FIGURES.

Heri kan du læse om resultaterne af Give Steels indsatser under en bæredygtighedsstrategi i tre spor: Det sociale spor, Det økonomiske spor og Klimasporet.  

I det sociale spor, kan man aflæse den sociale bundlinje og ved hjælp af CABIs sociale beregner, aflæse den samfundsmæssige gevinst af virksomhedens sociale indsatser. Der vises også konkrete eksempler på, hvordan Give Steel med en læreplads gør en forskel i menneskers liv.

I det økonomiske spor, ligger seneste resultatopgørelse. Her fremgår det, hvordan man øger eksporten og fremtidssikrer virksomheden med robotter og investeringer, relateret til FNs verdensmål.

I klimasporet stiller man skarpt på strategisk indkøb, på konstruktionsdesign som nøglen til CO2 reduktion, på driftsoptimering og på de fokusområder, hvor Give Steel klimaoptimerer: i råvaren, i designet og i produktionsprocessen.

 

Få hele overblikket over Give Steels tredobbelte bundlinje i FINAL FIGURES her.

Give Steel A/S
Sjællandsvej 14
7330 Brande
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26998115
P nummer: 1001285511

Kontaktperson

AC
Anette Christensen
Marketings- og bæredygtighedsdirektør
anette@konceptmarketing.dk

Send til en kollega

0.078